Як приготувати вітамінний салат для схуднення з кольрабі
У програмі «Сніданок з 1+1» фудблогер Едуард Насиров розповів, як приготувати вітамінний салат з кольрабі, який допомагає худнути та зміцнює кістки.
Кольрабі, яку ще називають північним лимоном, – це дуже корисний різновид капусти, який чудово смакує як у салатах, так і у смаженому вигляді.
Смак цього коренеплоду досить незвичайний – він одночасно нагадує капусту, редьку та навіть брокколі.
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ КОЛЬРАБІ
Лише 130 г кольрабі містять добову норму вітаміну С, рослина також багата на кальцій, калій, фосфор, які необхідні для нормальної роботи організму. Кольрабі – малокалорійне джерело клітковини, яке чудово втамовує голод і вбереже від зайвих сантиметрів. У 100 г кольрабі лише 44 Ккал.
Читайте також: Які вітаміни потрібно вживати щодня для здоров’я та краси.
КОМУ НЕ МОЖНА ВЖИВАТИ КОЛЬРАБІ
Особливих протипоказань капуста не має, однак її треба обережно включати в раціон людям з підвищеною кислотністю шлунку.
У програмі «Сніданок з 1+1» фудблогер Едуард Насиров розповів, як приготувати вітамінний салат з особливої капусти.
НИЗЬКОКАЛОРІЙНИЙ САЛАТ ІЗ КОЛЬРАБІ – ІНГРЕДІЄНТИ ТА ПРИГОТУВАННЯ
Наріжте капусту кольрабі та будь-яку зелень на ваш смак. Приправте салат соусом на основі йогурту.
Для приготування соусу знадобиться:
СОУС НА ОСНОВІ ЙОГУРТУ – ІНГРЕДІЄНТИ
Йогурт
Сметана
Лимонний сік
Цедра лимона
Сіль
Перець
За бажанням часник
Читайте також: Куряче філе з овочами і фетою: Рецепти Руслана Сенічкіна.