Дієтологи попереджають: Продукти, від яких варто відмовитися після 35

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Розповідаємо, чого краще не їсти, щоб мати гарний, здоровий вигляд та добре почуватися.

Поделиться:

Кожна жінка мріє залишатися молодою та привабливою якомога довше. В народі ж кажуть: людині стільки років, на скільки вона почувається та виглядає.

Стосовно гарного самопочуття, не забуваймо: наш фізичний стан значною мірою залежить від емоційного. Тому – культивуємо в собі оптимізм, любов до життя й до оточуючих. А от здоров’я та краса нашого тіла є результатом і показником нашого способу життя та якості харчування.

До вашої уваги – 3 продукти харчування, від яких треба відмовитись після 35, якщо ви хочете якнайдовше зберігати свою молодість та зовнішню привабливість.

1 ЦУКОР – надмірна його кількість в нашому  організмі гальмує вироблення колагену та посилює утворення зморшок. Зверніть увагу, що особливо шкідливими є, так звані, приховані джерела цукру, наприклад, йогурти з наповнювачами, соки чи газовані напої.

2 АЛКОГОЛЬ – зневоднює організм, виснажує запаси вітамінів і мінералів. Важливо знати, що спиртні напої є висококалорійними, а більша частина енергії з них переходить у жири. На додачу – під впливом алкоголю в людини зростає апетит, що провокує надмірне споживання їжі й появу зайвої ваги.

Звісно, це прямий шлях до передчасного старіння.

3 ШВИДКІ ВУГЛЕВОДИ – переважають у виробах з білого борошна. Оперативно перетворюються організмом на цукор та сприяють швидкому утворенню зайвої ваги.

Новости по теме