Ексклюзивно у “Сніданку з 1+1” 13-річна Софія Самолюк розповіла, як приховувала від організаторів свої плани відмовитись від виступу на італійському фестивалі

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Переможниця Чорноморських ігор Софія Самолюк вразила весь світ своєю заявою на Чорноморських іграх (відео) - 1+1
Фото: @sonika_samoliuk_

Днями юна переможниця “Чорноморських ігор” вразила увесь світ своєю заявою.

Поделиться:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу “1+1 Україна” у будні з 7:00 до 11:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна йде і країну треба захищати", — історія сміливої та відданої кулеметниці Оксани Рубаняк з позивним "Ксена"

Сьогодні на прямому включенні зі студією “Сніданку з 1+1” була 13-річна Софія Самолюк, яка днями своєю заявою вразила увесь світ. Юна переможниця “Чорноморських ігор” мала заспівати на відомому фестивалі у Сан-Ремо в Італії. Під час виходу на сцену дівчинка несподівано замість співу виступила з промовою, в якій відмовилась виступати на одній сцені з російськими виконавцями. Таким чином дівчинка привернула увагу світової спільноти до війни в Україні та наголосила на тому, що країна-терорист вбиває українських дітей.

Дівчинка каже, що вона отримала колосальну підтримку від учасників фестивалю.

“До мене приходило багато учасників та гостей із зали. Організатори ніяк не відреагували на мою заяву та не вибачились. Звісно музиканти, з якими я повинна була виступати, були у шоці і висловили мені багато слів підтримки”, - каже Софія.

До того ж, дівчина розповіла, що спеціально робила вигляд, що активно готується до виступу, щоб ніхто з організаторів не дізнався про її промову до виходу на сцену.

“Я спеціально до самого виступу робила вигляд, що все добре, я буду виступати, аби ніхто нічого не зрозумів. Я брала участь у всіх репетиціях на рівні з усіма учасниками. Перед виходом на сцену я сховала папірець, на якому була моя промова. Організатори не хотіли навіть слухати мене після цього, коли я підійшла і сказала, що так не має бути. Учасники країни-агресорки не можуть виступати під час повномасштабної війни на світовому фестивалі. Нам сказали, що діти і музика поза політикою, тому йдіть і не заважайте нам”, - каже Софія.

Співачка каже, що вона усвідомила, що все зробила правильно.

“Я дуже хвилювалася, щоб у мене не забрали мою промову. Ми навіть думали, що у мене можуть вимкнути мікрофон. Я не жалкую про те, що зробила, адже після всіх коментарів та підтримки я ще раз усвідомила, що все зробила правильно”, - каже юна співачка.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 11:00 на телеканалі 1+1 Україна, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у «Сніданку з 1+1» розповів про контрнаступ ЗСУ, зброю та прогноз щодо обмеження польотів над Україною до 2029 року

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити: https://1plus1.ua/novyny/instrukcia-z-nalastuvanna-prijomu-telekanalu-11-ukraina-v-merezi-t2

Новости по теме