Запечені макарони з м’ясними кульками: Рецепти Руслана Сенічкіна
Народний шеф-кухар розповів, як приготувати італійську пасту на український манер.
Рецепт вишуканого пирога з сирною начинкою від Руслана СенічкінаРуслан Сенічкін, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» запропонував нове бачення приготування традиційної італійської пасти. Ця страва легка та швидка у приготування, але це аж ніяк не відображається на її смаку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезонний суп з гарбуза та каррі.
МАКАРОНИ З ФРИКАДЕЛЬКАМИ - ІНГРЕДІЄНТИ
Вода 50мл
Моцарела 100г
Макарони 150г
Томатна паста 150мл
Фрикадельки 450г
Оливкова олія 2ст.л.
Зелень та спеції за смаком
Рецепт королівських млинців від Єлизавети ІІФРИКАДЕЛЬКИ - ІНГРЕДІЄНТИ
Фарш 400г
Цибуля 1шт
Спеції за смаком
ЯК ПРИГОТУВАТИ ЗАПЕЧЕНІ МАКАРОНИ З ФРИКАДЕЛЬКАМИ
1. Попередньо приготуйте фрикадельки із м'яса, яке вам більше до вподоби.
М'ясні кульки можна приготувати завчасно та зберігати у морозилці до необхідності. – радить Руслан Сенічкін.
2. У форму для запікання, змазаній оливковою олією, пошарово викладайте інгредієнти. Спочатку покладіть макарони.
Використовуйте макарони із твердих сортів пшениці. Вони не розваряться і триматимуть форму. – зауважив народний шеф-кухар.
3. Покладіть м'ясні кульки і посипте усю масу тертою моцарелою. Полийте томатною пастою.
4. Повторіть алгоритм знову (макарони-фрикадельки-моцарела-томатна паста).
5. Щоб додати справі ароматності, посипте її зеленню та спеціями за смаком.
6. Залийте страву водою і накрийте фольгою.
Щоб зайва пара виходила – зробіть на фользі надрізи. – радить Сенічкін.
7. Поставте страву випікатися у духовку, розігріту до 200 градусів на 1 годину.
Прикрасити страву при подачі можна листям базиліку та тертим пармезаном.
Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про піраміду харчування або як схуднути без шкоди для здоров’я.