Запечені макарони з м’ясними кульками: Рецепти Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Народний шеф-кухар розповів, як приготувати італійську пасту на український манер.

Поділитися:

Рецепт вишуканого пирога з сирною начинкою від Руслана СенічкінаРуслан Сенічкін, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» запропонував нове бачення приготування традиційної італійської пасти. Ця страва легка та швидка у приготування, але це аж ніяк не відображається на її смаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезонний суп з гарбуза та каррі.

МАКАРОНИ З ФРИКАДЕЛЬКАМИ - ІНГРЕДІЄНТИ

Вода 50мл

Моцарела 100г

Макарони 150г

Томатна паста 150мл

Фрикадельки 450г

Оливкова олія 2ст.л.

Зелень та спеції за смаком

Рецепт королівських млинців від Єлизавети ІІФРИКАДЕЛЬКИ - ІНГРЕДІЄНТИ

Фарш 400г

Цибуля 1шт

Спеції за смаком

ЯК ПРИГОТУВАТИ ЗАПЕЧЕНІ МАКАРОНИ З ФРИКАДЕЛЬКАМИ

1. Попередньо приготуйте фрикадельки із м'яса, яке вам більше до вподоби.

М'ясні кульки можна приготувати завчасно та зберігати у морозилці до необхідності. – радить Руслан Сенічкін.

2. У форму для запікання, змазаній оливковою олією, пошарово викладайте інгредієнти. Спочатку покладіть макарони.

Використовуйте макарони із твердих сортів пшениці. Вони не розваряться і триматимуть форму. – зауважив народний шеф-кухар.

3. Покладіть м'ясні кульки і посипте усю масу тертою моцарелою. Полийте томатною пастою.

4. Повторіть алгоритм знову (макарони-фрикадельки-моцарела-томатна паста).

5. Щоб додати справі ароматності, посипте її зеленню та спеціями за смаком.

6. Залийте страву водою і накрийте фольгою. 

Щоб зайва пара виходила – зробіть на фользі надрізи. – радить Сенічкін.

7. Поставте страву випікатися у духовку, розігріту до 200 градусів на 1 годину.

Прикрасити страву при подачі можна листям базиліку та тертим пармезаном.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про піраміду харчування або як схуднути без шкоди для здоров’я.

Новини по темі