Запечені макарони з м’ясними кульками: Рецепти Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
07:00
Будні

Народний шеф-кухар розповів, як приготувати італійську пасту на український манер.

Поділитися:

Рецепт вишуканого пирога з сирною начинкою від Руслана СенічкінаРуслан Сенічкін, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» запропонував нове бачення приготування традиційної італійської пасти. Ця страва легка та швидка у приготування, але це аж ніяк не відображається на її смаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезонний суп з гарбуза та каррі.

МАКАРОНИ З ФРИКАДЕЛЬКАМИ - ІНГРЕДІЄНТИ

Вода 50мл

Моцарела 100г

Макарони 150г

Томатна паста 150мл

Фрикадельки 450г

Оливкова олія 2ст.л.

Зелень та спеції за смаком

Рецепт королівських млинців від Єлизавети ІІФРИКАДЕЛЬКИ - ІНГРЕДІЄНТИ

Фарш 400г

Цибуля 1шт

Спеції за смаком

ЯК ПРИГОТУВАТИ ЗАПЕЧЕНІ МАКАРОНИ З ФРИКАДЕЛЬКАМИ

1. Попередньо приготуйте фрикадельки із м'яса, яке вам більше до вподоби.

М'ясні кульки можна приготувати завчасно та зберігати у морозилці до необхідності. – радить Руслан Сенічкін.

2. У форму для запікання, змазаній оливковою олією, пошарово викладайте інгредієнти. Спочатку покладіть макарони.

Використовуйте макарони із твердих сортів пшениці. Вони не розваряться і триматимуть форму. – зауважив народний шеф-кухар.

3. Покладіть м'ясні кульки і посипте усю масу тертою моцарелою. Полийте томатною пастою.

4. Повторіть алгоритм знову (макарони-фрикадельки-моцарела-томатна паста).

5. Щоб додати справі ароматності, посипте її зеленню та спеціями за смаком.

6. Залийте страву водою і накрийте фольгою. 

Щоб зайва пара виходила – зробіть на фользі надрізи. – радить Сенічкін.

7. Поставте страву випікатися у духовку, розігріту до 200 градусів на 1 годину.

Прикрасити страву при подачі можна листям базиліку та тертим пармезаном.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про піраміду харчування або як схуднути без шкоди для здоров’я.

Зіркові новини
Всі відео
Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю