Останні серії Сувеніру з Одеси та непередбачувані нокаути на Голосі країни: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал з 2 до 8 квітня.

Поделиться:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Сувенір з Одеси, з понеділка по четвер о 21:00

Рахумовський вирішив віддати на зберігання золоту труну-сувенір. Коли Ліза несла її Волові, на неї напав Савка. У справу заступилися Матвій і Мішка Япончик. Щоб виграти, Матвій ставить на кін своє життя і вимагає свободи від бандитів в разі перемоги. Савка порушує умови і підстрілює Матвія. Ліза залишається без роботи, а в місто повертається Котовський, тепер уже - офіцер. Не пропустіть останні серії Сувеніру з Одеси з понеділка по четвер о 21:00. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 страв одеської кухні, які потрібно спробувати хоч раз у житті

Поверніть мені красу, щовівторка о 22:00

Героїнею третього випуску стала жінка, яка перемогла смертельну хворобу та пережила зраду коханого. Чи зможуть експерти повернути їй зовнішню красу та відкрити внутрішню - не пропустіть у новому випуску проекту Поверніть мені красу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан: «Одній з учасниць Поверніть мені красу довелося поміняти всі зуби!»

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У новому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп зустрінеться пара, що спробує побудувати своє щастя. Психологи Олена Любченко та Єгор Тополов допоможуть молодятам знайти спільну мову та вирішити усі конфлікти. Не пропустіть нову романтичну історію реаліті вже у середу о 22:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти шлях до чоловічого серця

Міняю жінку, щочетверга о 22:00

Новий обмін матусями обіцяє бути сповненим неймовірних пригод. Шанс змінитися на краще отримають родини з різних куточків України та Європи: Німеччини, Ірландії, Словенії та Франції. Міняючись місцями з іноземними дружинами на тиждень, українським мамам доведеться вийти за рамки свого звичайного життя і зіткнутися з протилежним світоглядом, іншими поглядами на побутові питання, виховання дітей, сімейні обов'язки. Чи знайдуть матусі спільну мову із чужою родиною - не пропустіть у новому випуску Міняю жінку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як втримати романтику в стосунках

Ліга сміху, щоп'ятниці о 20:16

У новому випуску розважального шоу Ліга сміху команди не лише з усієї України, але й з закордону розважатимуть вас неочікуваними виступами! Уже знайомі обличчя та нові команди – все це у четвертому сезоні Ліги сміху. Дивіться новий випуск Чемпіонату України по гумору вже у п'ятницю о 20:16 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий в образі Доктора Зло розповість про майбутнє тренерів Ліги сміху

Ігри приколів, щоп'ятниці о 22:20

Новий сезон розважального шоу Ігри приколів тішитиме глядачів веселими скетчами та жартівливими мініатюрами. Творці Ліги сміху безсумнівно не дозволять вам сумувати! Не пропустіть новий випуск гумористичного проекту вже у п'ятницю о 22:20 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому випуску Ігри приколів покажуть пародію на гурт «Время и стекло»

Розсміши коміка. Діти, в суботу о 18:30

Новий сезон гумористичного шоу Розсміши коміка. Діти не припиняє дивувати. Дитячий гумор знову в ціні! Маленькі гумористи приготували для вас чимало жартів, що розвеселять у дорослих, і дітей. Не пропустіть новий виспуск Розсміши коміка. Діти у суботу о 18:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських стала музою відомих фотографів

Вечірній квартал, субота о 21:15

Новий сезон гумористичного шоу Вечірній квартал тішитиме глядачів веселими жартами та цікавими мініатюрами. Улюблені гумористи підготували для вас неймовірні номери, що піднімуть настрій та змусять радіти від душі. Не пропустіть прем'єру нового сезону розважального шоу вже у суботу о 21:15 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірній Квартал покаже продовження казки «Бременські музиканти»

Голос країни, щонеділі о 21:00

Вже у неділю на глядачів 1+1 чекає другий випуск неочікуваних та запеклих нокаутів наймасштабнішого вокального проекту Голос країни. Зіркові тренери та їх талановиті підопічні готові продовжити боротьбу за вихід у прямі ефіри. У командах наставників залишаться тільки найкращі! Хто з них вистоїть і підкорить серце свого тренера - не пропустіть у новому випуску проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто першим пройшов у прямі ефіри Голосу країни-8