Прем'єра драми Прислуга та перший прямий ефір Голосу країни: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал з 9 до 15 квітня.

Поделиться:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Вечір прем'єр з Катериною Осадчою, в понеділок о 20:15

Не пропустіть нове концертне шоу Вечір прем'єр з Катериною Осадчою, де усі зірки зберуться разом, аби показати, як народжуються хіти. На вас чекає спеціальний виступ Асії Ахат з оркестром, новий хіт Тіни Кароль, виступ Олександра Пономарьова з учасницями конкурсу «Королева України», танець Катерини Кухар та Ніна Матвієнко у незвичному амплуа. Нові пісні, приголомшливі образи та приємні сюрпризи - грандіозний концерт безсумнівно вражатиме яскравістю! Дивіться грандіозне шоу вже в понеділок о 20:15 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль у пластику та Каменських з новою зачіскою: Зірки 1+1 здивували несподіваними 

Прислуга, з понеділка по четвер о 21:00

Життя заможних людей виглядає ідеальним – але чи таке воно насправді? Що приховують гарні паркани та товсті стіни престижних маєтків, покаже серіал . В одному із будинків фешенебельного котеджного містечка стається вбивство прислуги. У скоєнні злочину звинувачують молодого чоловіка Антона. Марта, дружина Антона, спеціально влаштовується працювати до того ж житлового комплексу, щоб довести невинність коханого. Паралельно із Мартою розслідуванням вбивства займається приватний детектив Максим, який виявляється товаришем Антона з юнацьких часів. Марті і Максиму допомагають дві дівчини з прислуги – Рита і Віра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерія Ходос здійснила свою мрію в серіалі Прислуга

Поверніть мені красу, щовівторка о 22:50

За три дні після народження її життя перетворилося на пекло, відтоді вона була приречена на боротьбу за своє існування та людей поряд з нею. Жінка сподівається, що проект Поверніть мені красу зможе змінити не лише її зовнішність, а й її життя, адже їй є заради кого жити. Вдома на неї чекає маленька донечка. Чи зможуть експерти повернути їй зовнішню красу та відкрити внутрішню - не пропустіть у новому випуску проекту Поверніть мені красу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу врятували жінку, що пережила онкологічне захворювання

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У новому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп зустрінеться пара, що спробує побудувати своє щастя. Психологи Олена Любченко та Єгор Тополов допоможуть молодятам знайти спільну мову та вирішити усі конфлікти. Коли перша зустріч провалена, втрачати вже немає чого. Чи уживуться у шлюбі грузинська романтичність та українська емоційність? Не пропустіть нову романтичну історію реаліті вже у середу о 22:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можливо побудувати родину лише на пристрасті

Міняю жінку, щочетверга о 22:00

Новий обмін матусями обіцяє бути сповненим неймовірних пригод. Шанс змінитися на краще отримають родини з різних куточків України та Європи: Німеччини, Ірландії, Словенії та Франції. Міняючись місцями з іноземними дружинами на тиждень, українським мамам доведеться вийти за рамки свого звичайного життя і зіткнутися з протилежним світоглядом, іншими поглядами на побутові питання, виховання дітей, сімейні обов'язки. Що відбудеться, якщо потурбувати щасливе життя двох родин? Як учасники знайдуть спільну мову - не пропустіть у новому випуску Міняю жінку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відродитися з попелу або як почати жити заново

Ліга сміху, щоп'ятниці о 20:16

У новому випуску розважального шоу Ліга сміху команди не лише з усієї України, але й з закордону розважатимуть вас неочікуваними виступами! Уже знайомі обличчя та нові команди – все це у четвертому сезоні Ліги сміху. Дивіться новий випуск Чемпіонату України по гумору вже у п'ятницю о 20:16 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва показала фото з відпочинку в Південній Кореї

Ігри приколів, щоп'ятниці о 22:20

Новий сезон розважального шоу Ігри приколів тішитиме глядачів веселими скетчами та жартівливими мініатюрами. Творці Ліги сміху безсумнівно не дозволять вам сумувати! Не пропустіть новий випуск гумористичного проекту вже у п'ятницю о 22:20 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому випуску Ігри приколів покажуть пародію на гурт «Время и стекло»

Розсміши коміка. Діти, в суботу о 18:30

Новий сезон гумористичного шоу Розсміши коміка. Діти не припиняє дивувати. Дитячий гумор знову в ціні! Маленькі гумористи приготували для вас чимало жартів, що розвеселять у дорослих, і дітей. Не пропустіть новий виспуск Розсміши коміка. Діти у суботу о 18:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських стала музою відомих фотографів

Вечірній квартал, субота о 21:15

Новий сезон гумористичного шоу Вечірній квартал тішитиме глядачів веселими жартами та цікавими мініатюрами. Улюблені гумористи підготували для вас неймовірні номери, що піднімуть настрій та змусять радіти від душі. Не пропустіть прем'єру нового сезону розважального шоу вже у суботу о 21:15 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірній Квартал покаже продовження казки «Бременські музиканти»

Голос країни, щонеділі о 21:00

Вже у неділю на глядачів 1+1 чекає перший прямий ефір наймасштабнішого вокального проекту Голос країни. Зіркові тренери та їх талановиті підопічні готові продовжити боротьбу за перемогу. У командах наставників залишаться тільки найкращі! Хто з них вистоїть і підкорить серце свого тренера - не пропустіть у новому випуску проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з учасників Голосу країни потрапив у прямі ефіри