Прем'єра серіалу Мама та Камалія на Голосі країни: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал із 26 лютого до 4 березня.

Поделиться:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Мама, з понеділка по четвер о 17:10

Емоційна прем'єра на 1+1! Нова турецька мелодрама Мама торкає за живе, адже знайомить із зворушливою історією дівчинки Мелек та її вчительки Зейнеп (зірка Величного століття Джансу Дере). ​Щодня Мелек піддається жорстокому поводженню з боку своєї родини - матері та її коханця. Тим часом у Зейнеп прокидається материнський інстинкт, вона сприймає свою ученицю як доньку та вирішує викрасти її, щоб стати для неї турботливою мамою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 турецьких серіалів, що підкорили серця українських глядачок

Інспектор. Міста, щовівторка о 22:00 

У вівторок на глядачів чекає фінальна інспекція сезону! Ведучий Володимир Остапчук перевірить місто Ірпінь, що під Києвом. Хто стане ганьбою міста, а хто його гордістю - не пропустіть у фінальній серії реаліті Інспектор. Міста

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспекція Чернігова: Чи пройшла перевірку одна з найкращих вчителів України

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У новому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп американський Ромео одружиться з українською Джульєттою. Але перше кохання збурить ворожнечу двох родин. Чи матиме їхня історія щасливий фінал - не пропустіть у новій серії популярного реаліті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міф чи правда: Кохання живе три роки

Міняю жінку, щочетверга о 22:00

«Усі щасливі родини схожі одна на одну і кожна нещаслива родина нещасна по-своєму», – так писав Лев Толстой. А що трапляється, коли сценарій починає розгортатися не за класичною схемою? Наприклад, коли родини обмінюються дружинами. Яким є такий мікс - дивіться у новій серії реаліті Міняю жінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчитися любити: 10 простих кроків

Розсміши коміка. Діти, субота о 18:30

Новий сезон гумористичного шоу Розсміши коміка. Діти не припиняє дивувати. Дитячий гумор знову в ціні! Маленькі гумористи приготували для вас чимало жартів, що розвеселять у дорослих, і дітей. Не пропустіть новий виспуск Розсміши коміка. Діти у суботу о 18:30 на 1+1.

Голос країни, щонеділі о 21:00

У минулому випуску програми зіркові тренери Голосу країни запросили до своїх команд нових сильних вокалістів. А втім, шоу ще має чим дивувати. Наступної неділі на його сцену вийде відома співачка, учасниця Танців з зірками Камалія. До кого із тренерів потрапить вокалістка - не пропустіть у новому випуску вокального шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Школи Анна Трінчер: «Голос країни – мій вирішальний крок до співочої кар'єри»