Модні тренди 2017-2018: Які сукні потрібно мати в гардеробі

Цього та наступного сезонів жінкам варто якомога частіше підкреслювати свою ніжність і природність.

Поделиться:

Модні дизайнери попіклувалися про те, аби найближчим часом представниці прекрасного були особливо чарівними, ніжними, грайливими та притягальними. Читайте, які сукні полонять наші серця цього та наступного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 речей, які допоможуть мати вигляд француженки

МОДНІ КОЛЬОРИ

У тренді залишаються небесний колір та різні відтінки рожевого – від ніжного до яскравої фуксії. Взагалі варто віддавати перевагу сукням природних кольорів.

_

МОДНІ ПРИНТИ ТА ДЕКОР

Серед модних тенденцій не можливо не помітити вибухову популярність принтів на морську тематику. Часто зустрічаються і вбрання, «розписані» пальмовим листям та екзотичними квітами. Також у своїй шафі варто мати сукні, «всипані» ягодами.

_ _

Романтичний, ніжний образ допоможуть створити сукні, прикрашені рюшами або волонами.

 

Також дизайнери продовжать використовувати напівпрозорі тканини, що додають вбранням грайливості та легкості. Такою сукнею можна вражати, наприклад, на побаченні або вечірці.

 

МОДНІ ФАСОНИ

Не втрачають актуальності вбрання з оголеними плечима, що тонко підкреслюють сексуальність та ніжність жінки. Головне – влучно обрати сукню такого фасону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкриті плечі: як скористатись перевагами тренду

 

Ефектний вигляд матимете і в довгій сукні. На сьогодні їхній вибір доволі широкий, тож можна знайти СВОЮ додільну сукню і для вишуканого вечора, і для прогулянок спекотним містом чи пляжем.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофеєва з подругою відкрила в Києві магазин одягу