«Якщо не ми, то хто краще?..»: шоумен Дядя Жора зізнався, за яку суму буде організовувати випускний для власної доньки

«Це болюча тема для всіх випускників та батьків!»

Поделиться:

Вадиме, у вашій родині є випускниця, і вас можна із цим привітати! Останній дзвоник – вже позаду, попереду – випускний! Яку суму вже підготував тато на сукню, макіяж, зачіску, ресторан? Можливо, тато буде і ведучим випускного у класі доньки?

- Наше івент-агентство «Дядя Жора Company» взяло на себе місію організувати випускний! Якщо не ми, то хто краще організує, ніж папа самої винуватиці?

Ваше івент-агентство не з дешевих. По скільки грошей збирають з кожного випускника у класі?

- Це болюча тема для всіх випускників та батьків! Є батьківський комітет, який вирішує по скільки збирати. На кожне питання, є різні думки, тому що скільки батьків – стільки й думок! Я вирішив: ми мінімум «розкидуємо» на батьків, а все інше я буду вже подарунком докріплювати!

У родині Дяді Жори свята не переводяться ніколи! Для дружини взагалі цьогорічний день народження був особливим! Ти вирішив сюрпризом подарувати їй автомобіль! Дружина замовляла автомобіль? Чи ти на свій страх і ризик самостійно обрав і колір, і комплектацію, і модель?

- Я точно знав, що їй ця машина подобається!

А колір?

- Колір так само знав, що сподобається, тому що у нас біла була, і тепер у продовження також – біла, святкова, весільна!