Ірина Білик уперше прокоментувала, як їй протестуючі намагалися зірвати концерт в Одесі: «Бандити вимагали грошей»

Співачка опинилася у центрі скандалу в день концерту в Одесі

Поделиться:

Співачка Ірина Білик завітала на ювілей Павла Зіброва.

Іро, з Павлом Зібровим вас пов’язує давня дружба. Що подарувала колезі?

–Я довго думала і ми вирішили подарувати йому фрешодавку. Це означає, що Павло буде ще молодшим, ще енергійнішим. Я так і сказала: «Ти нам потрібен живий, красивий, сексуальний». Ми з Пашою будемо співати дует на концерті. Мені було дуже важко співати у стилі Павла Зіброва. Я хотіла зробити сучаснішим звук. Кажу Паші: «Тобі не 60 років, а 25». І він такий: «Я зрозумів, я хлопчик!»  От він перший куплет заспівав,  як хлопчик, а потім забув. Кажу: «Паша, тобі не 60». І він знову такий: «Я хлопчик!» Це було дуже смішно, дуже пишаюсь тим, що я в цьому колі. Бо ми пройшли  через  одне –через  роботу,  яку ніхто не допомагав робити. От, може, Паші на 60 років трохи спонсори  допомогли – молодці.

Сьогодні ти у гостях, а нещодавно була на ювілеї друга Філіпа Кіркорова  в Москві.

–Хочу одразу сказати всім, що не можна когось судити за те,  що люди товаришують. Мені  Філіп нічого поганого не зробив у житті, тільки добре.

Саме через  твою цю дружбу і поїздки до Москви нещодавно в Одесі пікетували твій концерт.

–Бандити захотіли зірвати мій концерт. Я не говорила про це в інтерв’ю: хлопці вимагали, але не напряму, бо це можна записати та схопити. Вони сказали, якщо ми дамо гроші, то вони не будуть мене  чіпати. Ми запитали «скільки». Нам було передано через  третіх осіб в Одесі: «Нехай вони самі назвуть цю суму».  Але вже приїхала поліція.  Люди немаленькі в цій країні хочуть покласти тому край. Приїхали,  щоб захистити мій концерт. Бо моє ім’я і те, що я роблю в Україні, щось означає для людей.