Нардеп Микола Тищенко прокоментував секс-скандали в Раді: "Всі говорять, а чого ж так дешево?"

"Я вважаю, що ми робимо дуже важливу справу!"

Поделиться:

Миколо, депутатство депутатством, але щорічний маскарад ніхто не відміняв, цього року він у стилі «Піратів Карибського моря».  Чи не сумуєте ви за розвагами? Це ж все було ваших рук діло…

- Особисто за цим святом сумую, адже я його вигадав ще років п'ятнадцять тому.

Поки що Верховна Рада IX скликання славиться своїми секс-скандалами…

- Він же не відповідає за кожного депутата. Мені інколи здається, що Микола як спікер Верховної Ради, хоча він таким не є, завжди повинен коментувати те, що там відбувається…

Ну, а що робити – публічна ж людина…

- У мене болить душа, адже я вважаю, що ми робимо дуже важливу справу!

І у той момент, коли ви робите серйозну справу, хтось робить справи несерйозні. Мова йде про депутата Богдана Яременка, який під час пленарного засідання намагався замовити собі  дівчину.

- Я відкрию вам таємницю: у парламенті всі говорять про те, чому ж так дешево... 

Тобто, зарплатня маленька…

- Ілля Кива підійшов до мене і сказав: «Чому з такою маленькою зарплатнею так мало?»…

Ілля Кива теж не так давно «прославився»…

- Про нього взагалі складають легенди, і називають у парламенті «Ілля-чун»…

Миколо, у партії «Слуга народу» ви відповідаєте за силову частину. Тобто, якщо хтось з опозиційного блоку щось говорить, то ви готові стати і грудьми, і тілом, і ледь у бійку не кинутися… Саме так було нещодавно, коли ви були одним з учасників першої штовханини у Верховній Раді IX скликання.

- Я подивилася відео, і він там просто стояв. Після трьох років роботи у програмі «Ревізор» він вже звик до того, що у будь-якому конфлікті він стоїть! Просто він такий сильний чоловік, і йому хотіли приписати, що відбулася якась бійка.

- Я підійшов, а вони кажуть: «Хтось роздає безкоштовні квитки на «Квартал 95»…». Я тільки почав з’ясовувати, хто роздає ці квитки, як мене вже хтось штовхнув, чого я не очікував взагалі! Я за мир та дружбу! Я підійшов до Миколи Скорика, потиснув йому руку та запитав: «Чи пришив ти ґудзики?», він відповів: «Пришив, міцно».

Миколо,ти відомий ще тим, що у вас одна з наймолодших та найсимпатичніших помічниць у Верховній Раді. Алло, чи не приїжджаєш ти до чоловіка на роботу, аби зрозуміти, що відбувається насправді?

- Мар’яну я знала заздалегідь, ще до того, як постало питання про те, що Миколі потрібна помічниця. Ми зрозуміли, що вона дуже гарно підходить на цю роль. Я така трошки хитрувата жінка: у мене всі подружки заміжні, Мар’яна заручена – у неї серйозні стосунки. Миколі зажди щастить: молода дружина, а тепер молода й красива помічниця – що ж, тримаймося!