Потап, Винник та Полякова: народне тріо розкрило подробиці майбутнього спільного хіта і кліпа: «Ми задіяли ноги Олі Полякової!»

Подробиці прямо зі знімального майданчику!

Поделиться:

Вітаю, народне тріо! Саундтрек до продовження комедії «Скажене весілля» ви заспівали втрьох. Якщо дует Потапа й Олега Винника підкорив Україну, то Оля Полякова у вашій компанії новенька. Як ви вводили в курс справи Олю?

- Я написав пісню про всі свята для українців – про Пасху, про Трійцю… Ми з Олегом думали над тим, хто з дівчат українського шоу-бізнесу асоціюється зі святом, - Полякова! Як це не прикро чути Наталії Могилевській – це Оля Полякова!

- Коли ми минулого разу знімали кліп, то у нас все йшло експромтом: акордеон з’явився, труби з’явилися – це все було як бутафорія, а ми з Потапом це все задіяли. Цього разу я хотів на гітарі зіграти – і тут з’явилася Оля Полякова!

- І ми задіяли ноги Олі Полякової, вони піддаються!

- Так, Винник грає на моїй нозі.  Він так вжарив одного разу, що у мене ледве не вилізли очі!

Ви три повноцінних зірки. Як розподіляли рядки пісні між собою?

- Я більше всіх наспівала, бо я люблю це робити!

- Ми не визначилися, хто з нас головний.

- Кожний з нас заспівав усі рядки пісні, а Потап вже сам обирав, хто що буде співати. Так що, Потап – ляльковод у цій пісні!

- Ви найкращі лялечки у цьому театрі!

Олю, твоя мрія здійснилася! Ти мріяла заспівати дуетом з Олегом Винником, і ти перша з українських співачок, які стояли у черзі, аби з ним заспівати. Та цього разу між вами став Потап – і замість дуету – тріо!

- Потап завжди влізе! І прекрасно, що він вліз й сюди!

Олю, як ти готувалася до цієї особливої зустрічі?

- У мене з двома жодного разу не було! Та мені сподобалося, бо я тепер розумію, що хочу з двома чоловіками… співати!

Оля, до речі, вперше заспівала українською!

- Точно,я  навіть не подумала про це!

То будеш продовжувати?

- Аякже! Потап сказав, що я маю право використовувати цю пісню у себе на концертах…

- От уявіть собі, Полякова співає цю пісню у себе на концерті, я – у себе, Потап – на своєму концерті – вся країна звучить!

Олю, чи зрозуміла ти, коли співала цю пісню, що нарешті тобі треба заспівати українською, аби стати не просто королевою ночі, а королевою української ночі?

- Я дуже хочу, але немає ще такої пісні. Я звертаюся до Потапа, мабуть, вже років п’ять, і до Олега прямо зараз: «Хлопці, напишіть мені україномовну пісню, дуже вас прошу!». Мені для вас не шкода ні грошей, нічого не шкода!

Яке для вас найнезвичніше свято, на якому вам доводилося працювати?

- Минулого року я працювала на 100-річному ювілеї одного чоловіка! Він сказав: «Я не хочу сумувати під оту співачку, а хочу танцювати під Полякову!». Було дуже смішно, бо я його витягала танцювати, й він танцював! Його онуки намагалися посадити його, бо боялися, що він впаде, а він кричав: «Не чіпайте мене, я буду танцювати!».

- От бачиш, Полякова, як ти дієш на чоловіків! І у 100 років чоловік може встати на тебе! А я виступав на 95-річчі, ми виступали на наших улюблених єврейських заходах, на бар-міцві.

- Нещодавно я виступав на весіллі, яке організували бабці для своїх онуків. Це було дуже заможне весілля! Я дуже бажаю, аби прийшов той час, коли кожна бабця у нашій країні змогла б зробити своїм онукам достойне весілля!

Які у вас найулюбленіші свята?

- У Новий рік артисти завжди працюють, але інколи бувають такі випадки, коли у тебе немає роботи на новорічну ніч.

- Такий поганий рік, так?

- Для мене ні, бо я можу подивитися на Олю і Олега по телевізору, і з’їсти салату та побути з родиною. У цьому і є життя, це найголовніше – родина! Я дуже люблю Новий рік з родиною!

- Я теж любив Новий рік, але минулого року, коли ми виступали на площі в Одесі, ми не могли проїхати до сцени автобусом, а вже куранти починали бити … Зустріли Новий рік ми «насухо», бо не було навіть шампанського!

- Як пройшов рік, сухо також?

- Ні, навпаки!  Не вірте нікому хто каже: «Як Новий рік зустрінеш – так і проведеш!».

Оля Полякова минулого року розповідала про те, що наступного року не буде працювати ні за які гроші, а буде проводити час із дітьми – і що ви думаєте?

- Але потім мені принесли гарний подарунок на Новий рік – і я не змогла не працювати! Тож, полетіла до Маямі працювати! Новий рік я теж люблю!

Які у вас рецепти від похмілля? Олю, які у тебе?

- А чого ти одразу до мене звертаєшся?! Я от знаю, що Олег Винник, наприклад, полюбляє віскі.

- Так! Головний рецепт від похмілля – спортзала, тільки кардіо тренування не робити!

- Якщо я випиваю, то дуже багато, – і нічого не пам’ятаю.  Потім мені розповідають про те, як я приходив до поліції, поливав людей шампанським і казав про те, що новий губернатор. Зараз я намагаюся не дуже сильно прикладатися до пляшки – навіщо ж витрачати гроші, якщо потім нічого не пам’ятаєш?! Треба тримати себе у руках!

- А я можу розказати: треба пити соду і робити клізму з содою!

- А я думаю: «Чому у рейдері Полякової клізма стоїть…»

- Не стоїть! Я на роботі ніколи не п’ю, бо у мене дуже багато роботи і я вже не в тому віці! У ванну треба насипати пачку соди, і залужити організм… До речі, у мене в рейдері вказано, щоб у номері завжди була ванна!

Сьогодні ви у тих костюмах, у яких знімаєтеся у кліпі. Розкажіть про свої образи… Я так розумію, що Полякова в образі Полякової.

- Полякова сказала нам, що буде у зеленому, тож, ми з Потапом домовилися, що у нього на шкарпетках буде зображення Сімпсона, героя з мультфільма, і підошва на взутті буде жовтою. А  я вирішив, що буду одягнутий у жовтий костюм, мабуть, переборщив. Полякова нас підставила!

- Я думала, що у мене буде зелений колір обличчя, але я виспалася!

- У кліпі я, наприклад, наречений! Настя подзвонила мені і запитала: «А хто наречена?», я їй не відправив фотографію, нехай вона вже у кліпі на неї подивиться.

- Я думала, що я наречена!

- Олю, ти ж королева! У Олега така роль у кліпі – він відповідає за улюблені традиційні свята, а Оля – яскравий персонаж.

- Я жінка-свято, жінка-фейєрверк!

- Оля ж поза конкуренцією, у неї немає конкурентів, ну, хіба що ми з тобою, Потапе!

- У нашому українському шоу-бізнесі – всі різні! У нас немає однакових артистів, і це так круто! Ми не конкуруємо, ми товаришуємо і підтримуємо одне одного!