Дорофеєва про танець із Кузьменком: «Для мене це було болючим ударом»

Танці з зірками

Чому співачка плакала, дізнавшись, що не танцюватиме з Женею Котом.

Поделиться:

Надя Дорофеєва та Женя Кот неодноразово приємно вражали своїми виступами на шоу Танці з зірками. Однак у шостому ефірі «найсексуальнішу пару проекту» розлучили: Надя вийшла на паркет із Ігорем Кузьменком, а Женя – з Наталією Могилевською.

Як зізналася співачка 1plus1.ua такий поворот подій був для неї вкрай різким.

Я, м’яко кажучи, була в шоці. Для мене зміна партнера була болючим ударом, адже за п’ять тижнів ми з Женею стали однією командою, звикли одне до одного, до наших графіків, у нас чітко відпрацьовані всі моменти щодо роботи над танцем. Тому я засмутилася, навіть плакала, – поділилася Надя.

Творці проекту покладали сподівання, що Дорофеєвій (з якою навіть виявив бажання станцювати Влад Яма) вдасться розпалити пристрасть у зазвичай стриманому Кузьменку. Вони виконали чуттєвий контепорарі під пісню Сергія Бабкіна «Пробач».

«Працювати з Ігорем було дуже непросто, адже він ідеальний танцівник бальних танців, але контемпорарі для нього – новий стиль. Я вдячна Ігорю за те, що він впорався з цим завданням. Раніше Ігорю говорили, що йому бракує емоцій. На генеральній репетиції нам сказали, що він видав емоції – і це найголовніша перемога сьогодні», – розповіла співачка.

У результаті Надя та Ігор стали першою парою, яка отримала від суддів максимальні 30 балів. MONATIK назвав їхній танець найкращим виступом вечора, Катерина Кухар зазначила, що Надя по-справжньому розкрила Ігоря, а Влад Яма вперше висловив своє визнання «конкуренту»:

«Ігорю, ти значно яскравіший, ніж я вважав всі ці п’ять тижнів. Ви з Надею дихали в унісон, відчували одне одного, це було дуже змістовно та чесно. Я відчував ваш біль», – сказав Влад Яма.

Женя Кот також болісно відреагував на «розлучення» зі співачкою. «Зміна партнера – це так ревносно, адже постановку, яку глядачі побачили у виконанні Наді та Ігоря, я готував для нас. Мені так хотілося станцювати з Надею цей танець. У них все добре вийшло, чуттєво. Але я впевнений, що в нас вийшло би інакше, значно тонше, гострішими були би переживання», – розповів Євген.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партнер Наді Дорофеєвої прокоментував їхні стосунки поза паркетом

Перед танцівником також постало завдання – допомогти Наталії Могилевської показати себе такою, якою її не звикли бачити глядачі. На головному паркеті країни вони виконали джаз-фанк під пісню гурту Quest pistols show та MONATIK «Мокрая».

«Спершу Наталія була не впевнена, чи зможе виконати цей танець. Але після першої репетиції я дав їй завдання, ми станцювали невеликий шматочок – і я побачив у цьому потенціал», – зазначив Кот.

Попри те, що виступ із Наталією Могилевською був доволі успішним, танцівник не бачить себе на паркеті шоу ні з ким іншим, окрім Дорофеєвої.

«Наталія Могилевська – чудова танцівниця. Так, її вже можна так назвати, – вважає танцівник. – Однак у мене вже конект із Надею. Я розумію, як нам рухатися далі, знаю, як нам завоювати серце глядача. Від самого початку я пообіцяв Наді, що доведу її до фіналу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська звернулася до суддів Танці з зірками

Новости по теме