Хто «наставив роги» партнеру Полякової та з чого створена найхрупкіша сукня Дорофеєвої: Оновлений стиль Танців з зірками

Танці з зірками

Шоу покликане вражати не лише цікавими постановками та яскравими декораціями, а й ефектними перевтіленнями своїх учасників.

Поделиться:

Легендарні Танці з зірками нарешті повернулися на екрани. По той бік гарної картинки, яку бачать глядачі, криється клопітка і багатогодинна праця професіоналів, а також неабияка витримка зірок і танцівників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 3 випуск онлайн – прямий ефір 10.09.2017

70% проекту складає оновлена бальна хореографія, інші 30% — сучасні стилі танців, як ось бродвейський джаз, вог, ф’южн, контемп і навіть крамп. Тож команда Танців з зірками наполегливо працює над ним, щоб костюми відповідали сучасному шоу.
 
Вбрання, макіяж, зачіски — усе працює на режисерський задум та підкреслює особливості постановки, адже глядач має закохатися в образ з першого погляду. Натомість танцівники мають почувати себе вільно, рухаючись на паркеті. Тож вбрання створюють не тільки гарними, а максимально комфортними.   

Ми хочемо, щоб образи учасників Танців з зірками були сучасними та відповідали модним тенденціям, – зазначила головний стиліст каналу 1+1 Ольга Слонь.

Навіть, на перший погляд звичайна, укладка волосся вимагає особливої уваги. Загалом на кожну зачіску витрачаємо приблизно 2 години. Усе для того, щоб волосся правильно та красиво виконувало свої «па», – розповіла Лілія Новікова, головний художник-гример 1+1.

Що вже говорити, коли перед гримерами та перукарями (а на проекті працює 17 таких спеціалістів) стоїть завдання створити незвичний, захопливий образ. Пам’ятаєте вальс Олі Полякової та Степана Місюрки? Аби перевтілити Степана у Чудовисько, його гримували 6 спеціалістів упродовж 40 хв.

Роги мали бути легкими, щоб із ними нескладно танцювалося. Cтепан Місюрка мужньо витримав усі шпильки, за допомогою яких кріпили перуку, — розповіла Лілія Новікова.

Гриму підлягає кожний сантиметр тіла. При цьому макіяж має залишатися максимально легким та естетичним.


Чи не найбільша увага глядачів прикута до костюмів, у яких пари виходять на головний паркет країни. Переважну більшість із них шиють спеціально для шоу, і за кожним ховається своя історія.

Так, головний убір Камалії, в якому вона з’явилася в першому ефірі Танців з зірками, створювали спеціально для її запальної самби з Дмитром Жуком. А купальник на співачці оздобили додатковим декором, таким чином створивши яскраве вбрання, що «танцювало» разом із Камалією.

У двох випусках постіль подружжя Бабкіних приємно дивує проникливими постановками та відповідними образами. У першому ефірі Сергій та Сніжана вдягнули мінімалістичні костюми, що відповідали естетиці contemporary.

У другому — виконали танго у вбранні, на створення якого команду стилістів 1+1 надихнули колекції Rodarte.

Ви тільки придивіться до костюмів Ахтема Сеітаблєва та Олени Шоптенко, у яких вони танцювали пасадобль. Як тонко та стильно декорований жилет Ахтема!

Чимало схвальних відгуків пролунали від глядачів у бік ніжної сукні Наталі Холоденко, в якій вона вальсувала у першому ефірі. 

Наталія Могилевська повернулася на паркет у спокусливій чорній сукні, в якій 10 років тому знялась у кліпі «Этот танец».

У другому випуску Танців співачка з’явилася на чорному роялі у яскраво-червоній сукні з пайєтками — і вже за мить закружляла у фрістайлі зі своїм новим партнером Ігорем Кузьменком.

Спокуслива чорна сукня Олександри Кучеренко у першому ефірі приклеювала до себе погляд, наче скотч. У ній Міс Україна-2016 на декілька хвилин стала дівчиною Бонда, якого зіграв Дмитро Комаров.

«Після першого ефіру Сашина сукня викликала вибух емоцій у павільйоні. Було приємно, що це моя партнерка», — зізнається Дмитро Комаров.

Бурхливе обговорення викликала яскрава поява у шоу Олі Полякової. Співачка постала в костюмі «анаконди», що підкреслив її розкішні довгі ноги.

Саме це  вбрання припало до смаку відомому дизайнеру Андре Тану, який прийшов вболівати за учасників з глядацької зали.

Мені дуже сподобався костюм змії. Оля експресивна, і костюм відображає її сутність. Не тому що вона змія (усміхається), а тому, що цей образ іншій дівчині не поличив би, — поділився враженнями Андре Тан.

Як зізнався 1plus1.ua дизайнер Андре Тан, також його приємно вразило вбрання Наді Дорофеєвої, у якому співачка виконала сексуальний хіп-хоп.
 
«Сподобалися спортивні, «боксерські», шорти Наді Дорофеєвої. Це було в дусі часу. В останніх колекціях європейських дизайнерів багато таких трендів. Вважаю, що Надя — це втілення модної, сучасної, свіжої крові у Танцях з зірками. Загалом костюми шоу пошиті класно та яскраво. Усе на вістрі моди, що важливо», — прокоментував Андре Тан.

Зі слів Наді, у першому ефірі вона з партнером, Женею Котом, мали постати в максимально близьких собі образах. Тож команда стилістів 1+1 пошила для співачки костюм, що відсилає до її сценічних вбрань.
 
А ось металізована сукня, в якій Надя танцювала чуттєву румбу, змусила стилістів перейматися. Було важливо, щоб хрупка річ вціліла до кінця пристрасного виступу.

Своїми образами мають дивувати не тільки учасники Танців з зірками, а й судді. Вимоглива Катерина Кухар спершу з’явилася в традиційному для себе образі «Чорного лебедя», а ось в другому ефірі несподівано перевтілилася у lady in red.  

Співведучую Юрія Горбунова у другому прямому ефірі Танців з зірками стала Валентина Хамайко. Спеціально для неї стилісти дібрали вінтажну білу сукня від Alexander McQueen. 


Уже цієї неділі Оля Полякова та Степан Місюрка здивують глядачів яскравим номером, в якому танцівник приміряє на себе роль Президента США Дональда Трампа, а співачка – Мерілін Монро. Як впораються з цим завданням стилісти та гримери 1+1, дивіться 10 вересня о 21.00.

Новости по теме