Марічка Падалко поділилася улюбленими рецептами Великодня

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко поділилася улюбленими рецептами Великодня
http://viva.ua

Популярна телеведуча розповіла про традиції в їхній родині.

Поделиться:

 

«1+1» запустив проект про щасливі родини та їх сімейні традиціїВедуча ТСН Марічка Падалко розповіла про сімейні великодні традиції та поділилася улюбленими святковими рецептами.

Читайте також: Марічка Падалко: Мати і дружина, яка біжить марафон

Як її сім'я готує традиційну паску з родзинками, а також ніжний ягідний десерт і імбирне печиво вона розказала виданню «Viva!»

Марічка Падалко вважає, що Великдень не тільки потрібно відзначати в колі рідних, а й готуватися до нього усією родиною.

У будинку ведучої ТСН до традицій ставляться з трепетом. На Великдень Марічка з чоловіком і дітьми йдуть до церкви і обов'язково зустрічаються з батьками. Діти Марічки - Михайло, Марія і Катерина - люблять допомагати мамі сервірувати святковий стіл. Головні страви у телеведучої на свято традиційні - паска і крашанки.

Старша дочка Марія в цей раз разом з мамою пекла паску. Дівчинка захоплюється кулінарією, знає багато рецептів десертів і в майбутньому мріє відкрити свою кондитерську.

Читайте також: Марічка Падалко розповіла подробиці раптового весілля з Єгором Соболєвим.

ПАСКА З РОДЗИНКАМИ ВІД МАРІЧКИ ПАДАЛКО

Інгредієнти:

Молоко – 250 мл

Вершкове масло – 200 г

Рослинна олія – 1 ст. л.

Яйця – 8 шт.

Ванільний цукор - 10 г

Цукор - 250 г

Борошно - 600 г

Сухі дріжджі – 1 пачка

Родзинки – 100 г

Сіль.

Для глазурі:

Білки 2 яєць

Цукор – 150 г

Лимонний сік

Вода - 2/3 склянки

ПАСКА З РОДЗИНКАМИ: ПРИГОТУВАННЯ

1.Нагріти молоко до кімнатної температури, додати півстолової ложки цукру, дріжджі та 100 г борошна. Добре перемішати.

2. Накрити і поставити в тепле місце, щоб опара збільшилася в обсязі.

3. Білки відокремити від жовтків і прибрати в холодильник. Жовтки збити з цукром і ванільним цукром.

4. Родзинки замочити на кілька годин у холодній воді, потім промити, обсушити і присипати борошном.

5. Масло розтопити і почекати, доки воно охолоне. Ввести в опару збиті жовтки, масло, всипати дрібку солі.

6. Поступово додаючи борошно, вимішати тісто, поки воно не почне відставати від рук і стінок миски.

 7. Охолоджені білки збити в піну, додати до тіста разом з борошном та перемішати. Готове тісто накрити і поставити в тепле місце, його обсяг повинен збільшитися в два рази.

8. Підготовлені родзинки додати в тісто і залишити на кілька хвилин. Змастити рослинною олією форми для паски. Заповнити їх на третину тістом і дати йому піднятися.

9. Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці приблизно 40-45 хвилин.

10. Для глазурі потрібно поставити воду на слабкий вогонь, додати цукор і лимонний сік.

11. Зварити масу до стану густого сиропу. Білки збити в міцну піну і, не припиняючи збивати, влити в сироп. Змастити готові паски, прикрасивши їх кондитерської присипкою.

Читайте також: Дмитро Борисов розповів, як святкує Великдень і розкрив сімейний рецепт паски.

Як правильно зібрати продуктовий кошик на Великдень - Поради Олексія ДушкиЯГІДНИЙ ДЕСЕРТ ВІД МАРІЧКИ ПАДАЛКО

Інгредієнти:

Сир «Маскарпоне» - 250 г

Чорний шоколад  - 1 плитка.

Свіжі ягоди і фрукти – за смаком

М'ята – пучок

ЯГІДНИЙ ДЕСЕРТ: ПРИГОТУВАННЯ

  1. Розтопити шоколад і вмочити в нього надуту повітряну кульку.
  2. Коли шоколад застигне, кульку проколоти і видалити.
  3. На дно імпровізованої формочки помістити сир, зверху викласти ягоди.
  4. Прикрасити усе гілочками м'яти.

Читайте також: Рецепт сирної паски з цукатами від Руслана Сенічкіна.

Сирний кекс з апельсиновим ароматом від Едуарда НасироваІМБИРНЕ ПЕЧИВО ВІД МАРІЧКИ ПАДАЛКО

Інгредієнти:

Борошно – 550 г

Цукор – 100 г

Мед – 170 г

Мелений імбир – 2 ч. л.

Мелені спеції(запашний перець, кориця і гвоздика) - по 1,5 ч. л.

Сода – 2 ч. л.

Вершкове масло – 130 г

Яйце – 1 шт.

Для глазурі:

Цукрова пудра – 200 г

Білок 1 яйця

ІМБИРНЕ ПЕЧИВО: ПРИГОТУВАННЯ

  1. Змішати в посудині цукор, мед і спеції. Поставити на плиту і довести до кипіння, після чого зняти з вогню.
  2. Додати соду і добре перемішати. Потім ввести в неї розм'якшене вершкове масло, яйце і борошно.
  3. Вимішати тісто, поки воно не буде добре відставати від рук. Посипати стіл або дошку борошном і розкачати тісто в пласт товщиною 4 - 5 мм.
  4. За допомогою овальних форм вирізати печиво і викласти на накрите пергаментним папером деко.
  5. Випікати в духовці, розігрітій до 180 ° С, 15 - 20 хвилин. Дати печиву охолонути.
  6. Щоб приготувати глазур, потрібно збити охолоджений білок в густу піну, додати 200 г цукрової пудри і продовжувати збивати ще 6 хвилин, поки суміш не стане еластичною.
  7. Перекласти білки в кондитерський пакет, відрізати куточок і намалювати на пряниках візерунки. Дати глазурі застигнути (30 хвилин), і можна подавати частування на стіл.

Нагадаємо, не так давно Марічка Падалко зворушливо привітала сина з Днем народження (фото).

Новости по теме