Які джинси вийшли з моди та з чим поєднувати трендові широкі джинси (поради стилістки)

Стилістка розповіла, з чим поєднувати широкі джинси, які зараз в тренді.

Поділитися:

Широкі джинси – це супертренд, який сміливо займає гідне місце в гардеробах, і не тільки жіночих. Але досить лише неправильно поєднати такі джинси з іншим одягом, як миттєво ноги візуально стануть коротшими, а стегна об'ємнішими! Як не припуститися модних помилок і вдало підкреслити будь-який тип фігури широкими джинсами розповіла для "Сніданку. Вихідного" стилістка Антоніна Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість шапки: стильні та теплі варіанти головних уборів на зиму (поради дизайнера Андре Тана)

Стилістка зазначає, що джинси є одними з найкомфортніших видів нижнього одягу. Проте зараз відбувається тенденція до надлишку джинсів: це помітно навіть у громадському транспорті, якщо придивитись у нижній одяг пасажирів. Тому Антоніна рекомендує залишити 1-2 пари джинсів. При цьому радить не купляти собі пару з низькою посадкою:

Коли у нас низька посадка, ми крадемо самі у себе десь 10-15 сантиметрів ніг. Візуально тулуб виходить витягнутий, а ніжки короткі. Ті дівчата, в кого довгі ноги, можуть собі дозволити низьку посадку, але більшості жінок я рекомендую обирати середню або високу посадку. 

Обираючи джинси, завертайте увагу на те, аби вони були класичного кольору денім без потертостей та рвані, бо вони завдають клопоту. Наприклад, вертикальні потертості візуально розширюють стегна.

Епоха вузьких (скіні) джинсів завершується. Вони теж, як пояснила стилістка, підходять не кожній жіночій фігурі. Навпаки, інколи вони можуть підкреслювати мінуси, такі як, наприклад, об'ємні стегна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трендові зимові сукні 2021-2022 (поради від дизайнера Андре Тана)

А от широкі джинси зараз є актуальними, тож Антоніна радить мати їх у своєму гардеробі:

Широкі джинси можна поєднувати з блузами, вишуканими сорочками. Модно поєднувати різні фактури, кольори. Цікаво буде дивитись додавання асиметрії. 

Крім того, не треба чекати якогось приводу, аби "вигуляти" сорочку або блузу: достатньо її "нейтралізувати" широкими джинсами й буде готовий прогулянковий комплект! Але їм також є заміна:

Замість блуз взимку можна одягнути світшот або худі. З ними гарно пасуватимуть вільні джинси, які трохи розширені донизу. А шкірянка буде гарним доповненням. Трендово одягнути її під пальто. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одяг у кольорі 2022 року від Pantone: Андре Тан розповів, з якими відтінками поєднувати Very Peri

Окрім широких джинсів, стилістка радить карго-штани з накладними кишенями:

Це штани робочого класу. Але у нетиповому поєднанні зі светром вони будуть дивитися вишукано. А якщо робочі штани поєднати з елегантним пальто – вийде стильно та колоритно.

Стилістка Антоніна Коваль розповіла, як носити принт в горох та з чим комбінувати такий одяг. Дивіться: