Одяг у кольорі 2022 року від Pantone: Андре Тан розповів, з якими відтінками поєднувати Very Peri

Дизайнер Андре Тан розповів, з якими кольорами можна поєднувати Very Peri.

Поділитися:

Буквально пару днів тому Інститут кольору Pantone оголосив колір 2022 — фіолетовий з синім і червоним відтінками Very Peri. Андре Тан у студії "Сніданку. Вихідного" розповів, із чим краще поєднувати цей колір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трендові зимові сукні 2021-2022 (поради від дизайнера Андре Тана)

На своїй сторінці в інстаграмі Андре зазначив, що Very Peri несе в собі ті цінності, які будуть необхідні суспільству в 2022 році:

Увібравши якості класичного синього (спокій, витриманість, надійність), колір також взяв найкраще від фіолетового півтону — енергійність, радісне ставлення до життя і динамічність. Саме фіолетовий півтон відображає креативність, інноваційність та творче самовираження, які й несе в собі Very Peri.

З чим краще поєднувати такий колір: з ніжними відтінками або, може, варто навпаки підбирати насичені тони? Дизайнер розповів:

Взагалі, я вважаю, що синій можна поєднувати з усіма класичними кольорами: білий, чорний, сірий. Жовтий також добре, це взагалі прапор України! І я думаю, що якщо ви хочете виглядати благородно, тоді ідеальне поєднання — синій з бежевим. Ну а якщо ви хочете бути дівчинкою з перчинкою, то кораловий з синім буде дуже гарно виглядати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як краще вдягнутися на новорічний корпоратив? (коментує дизайнер Андре Тан)

Модні речі у кольорі Very Peri за версією Андре Тана:

  1. Подовжена піжама, в якій можна провести вдома затишний вечір, так і піти на роботу!
  2. Шовкова сукня з кашеміровою кофтою.
  3. Сукня з глибоким декольте та елегантною блискавкою.

Тан прокоментував:

Якщо ви хочете отримати більше зарплати в наступному році, а також щоб у вас наступний рік був вдалим, тоді однозначно Новий рік потрібно зустріти в модному кольорі Very Peri.

Які ексклюзивні речі є у Андре Тана в квартирі? Дивіться сюжет: