Готуємо тушковану рибу з морквою (рецепт "Сніданка. Вихідного")
Сніданок. Вихідний
У вихідні
Рецепт тушкованої риби з морквою.
У "Сніданку. Вихідному" "морквяний" марафон завершився цим блюдом — тушкована риба з морквою. Рецепт дуже швидкий, а результат неймовірно смачний.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт морквяних капкейків із сирним кремом від Руслана Сенічкіна
Для приготування риби з морквою нам знадобиться:
- риба (хек) 500 г,
- цибуля 1 шт.,
- морква 3 шт.,
- томатний соус 3 ст. л.,
- борошно 3 ст. л.,
- лавровий лист 2 шт.,
- сіль та спеції.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт зігріваючого морквяного крем-супу з імбиром та куркумою від Руслани Писанки
Етапи приготування тушкованої риби з морквою:
- Нарізаємо цибулю та тремо моркву.
- Очищаємо рибу, миємо та висушуємо паперовим рушником. Нарізаємо шматочками.
- Тушкуємо моркву та цибулю, додаємо томатний соус.
- Кладемо в посудину на дно морквяну подушку, зверху кладемо рибу, бажано в один шар. Зверху накриваємо ще одним шаром моркви (моркву посолили, поперчили, додали лавровий листочок).
- Ставте запікати на 30 хвилин при 190 градусах.
До риби можна приготувати смачну картоплю пюре. Смачного!
Дивіться рецепт капустяного пирога: