Готуємо тушковану рибу з морквою (рецепт "Сніданка. Вихідного")

Сніданок. Вихідний
У вихідні

Рецепт тушкованої риби з морквою.

Поділитися:

У "Сніданку. Вихідному"  "морквяний" марафон завершився цим блюдом — тушкована риба з морквою. Рецепт дуже швидкий, а результат неймовірно смачний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт морквяних капкейків із сирним кремом від Руслана Сенічкіна

Для приготування риби з морквою нам знадобиться:

  • риба (хек) 500 г,
  • цибуля 1 шт.,
  • морква 3 шт.,
  • томатний соус 3 ст. л.,
  • борошно 3 ст. л.,
  • лавровий лист 2 шт.,
  • сіль та спеції.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт зігріваючого морквяного крем-супу з імбиром та куркумою від Руслани Писанки

Етапи приготування тушкованої риби з морквою:

  1. Нарізаємо цибулю та тремо моркву.
  2. Очищаємо рибу, миємо та висушуємо паперовим рушником. Нарізаємо шматочками.
  3. Тушкуємо моркву та цибулю, додаємо томатний соус.
  4. Кладемо в посудину на дно морквяну подушку, зверху кладемо рибу, бажано в один шар. Зверху накриваємо ще одним шаром моркви (моркву посолили, поперчили, додали лавровий листочок).
  5. Ставте запікати на 30 хвилин при 190 градусах.

 До риби можна приготувати смачну картоплю пюре. Смачного!

Дивіться рецепт капустяного пирога:

Новини по темі