Ведучий та репортер 1+1 Костянтин Грубич святкує День народження: як колеги привітали журналіста

Костянтину Грубичу 54: сюжет до дня народження тележурналіста від його доньки

Телеведучому Костянтину Грубичу сьогодні виповнилося 54 роки. Привітання від рідних і колег.

Поділитися:

Ведучий та репортер Костянтин Грубич святкує сьогодні день нароження: йому виповнилося 54 роки. Колегу привітали ведучі "Сніданку. Вихідний" і показали сюжет про іменинника:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічний патруль: ведучий 1+1 Костянтин Грубич розповів хто найчастіше порушує комендантську годину у столиці

Костянтин Грубич народився в Полтаві і з дитинства був неймовірно допитливим хлопчиком, любив читати. У 6 класі вже публікувався в місцевій полтавській газеті, а в 16 років вступив на факультет журналістики до Києва.

Костя Грубич в дитинствы

Грубич мріяв про карєру газетяра, однак захопливе навчання в телегрупі вплинуло на все його подальше і професійне, і особисте життя. Грубич став тележурналістом.

Грубич

На телебаченні Костянтин Грубич працює вже більше 30 років. Кілька років був спецкором ТСН, і за свою роботу отримав найвищу нагороду для українського тележурналіста – статуетку "Телетріумф". У 2006 році деякий час був ведучим "Сніданку з 1+1". Після проєкту "Знак якості" Костянтин став для всіх народним експертом з якості продуктів. Останні роки журналіст працював в аналітичному проєкті "ТСН. Тиждень" з Аллою Мазур, який знову повернув його до репортерського життя: Костянтин спілкувався про наболіле з людьми по всій Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Грубич дізнався про народні традиції на Яблучний Спас: для чого їли цибулю та що святили в церкві (сюжет «Сніданку з 1+1)

У грудні Костянтина Грубича запросили на передноворічний ефір шоу "Твій день": приготувати олів'є і запекти курку. Просто під час ефіру оголосили, що саме Грубич став новим ведучим "Твого дня". На жаль, через повномасштабну війну довелося призупинити цей проєкт, однак Костянтин і далі працює на інформативному фронті: документує історії та заряджає настроєм глядачів "Сніданку з 1+1".

Грубич

Костянтин Грубич не лише професійний тележурналіст, а й люблячий чоловік і тато. Майбутню дружину Світлану він зустрів у 1994 році у коридорах Держтелерадіо. Пара закохалася, одружилася, у них народилося 3-є дітей: Влада, Оля та Ярослав. На жаль, у 2014 році у сім'ї сталося горе: молодшу доньку Олю збила машина, дівчина загинула. Та пережите не зламало родину, попри випробування вони міцно тримаються разом. Це сім'я телевізійників: Світлана редакторка і режисерка, Влада журналістка "Сніданку з 1+1", а Ярослав оператор-документаліст. Вони цінують свій тісний родинний зв'язок, адже знають, що разом можуть все подолати.

Костянтин Грубич сім'я

Свій день народження Костянтин Грубич зустрічає із теплою усмішкою та словами подяки: