Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Червоний борщ із полуниць: готує Руслан Сенічкін (РЕЦЕПТ)

Зараз сезон полуниці. З цієї смачної та корисної ягоди можна готувати цікаві страви, серед яких – полуничний борщ. Руслан Сенічкін приготував його в студії «Сніданку з 1+1».

Полуниця – це потужний антиоксидант, вона багата на вітамін С та сповільнює процеси старіння. Крім того, полуниця – це ще й дуже смачно! Тож Руслан Сенічкін в ефірі ранкового шоу «Сніданок з 1+1» вирішив приготувати смачний і корисний полуничний борщ за рецептом одного із глядачів.

Інгредієнти

Отже, для порції цього «борщу» на 2 особи знадобиться:

  • 400 г полуниці
  • 3 столові ложки цукру
  • половинка лимону
  • 100 мл сметани
  • 30 г печива або кокосова стружка
  • м’ята за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страви з кабачків: Руслан Сенічкін готує фаршировані кабачки з моцарелою та помідорами (РЕЦЕПТ)

Приготування

  • Полуницю слід очистити від хвостиків, помити та покласти до чаші блендера.
  • Додати до неї цукор, якщо сорт полуниці не надто солодкий. Можна і не солодити, це за бажанням.
  • Вичавити у чашу блендера декілька крапель соку лимона, щоб зробити страву більш вираженою за смаком.
  • Додати сметану, трішки м’яти (вона надасть свіжості смаку).
  • Перебити все у блендері до однорідної маси.
  • Викласти страву у тарілки або ж у склянки за бажанням, прикрасити шматочком полуниці та листям м’яти.
  • Потовкти печиво та прикрасити ним страву. Також можна посипати її кокосовою стружкою.

Полуничний борщ готовий. Смачного!

Фото: Pexels/Anthony Shkraba

Процес приготування страви Русланом Сенічкіним можна побачити у «Сніданку з 1+1»:

2021-06-23
Новини
Новини