Чоловік Валентини Хамайко про вагітну дружину: «Вона справжній боєць!»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Коханий відомої ведучої захоплюється її витримкою.

Поділитися:

Ведуча Сніданку з 1+1 наразі чекає на четверту дитину. Будучи при надії, вона продовжує вести активний спосіб життя і зараз перебуває з коханим та дітьми у Парижі.

Зі столиці Франції турботливий чоловік ведучої Андрій Оністрат поділився у своєму Facebook зворушливим постом та родинною світлиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Валентина Хамайко розповіла свої фітнес-секрети

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як залишатися стрункою, готуючи розкішні десерти: Секрет Валентини Хамайко

«Сім’я має бути такою, щоб хотілося разом бути. Щоб не соромно ходити разом у спільні компанії та їздити в далекі подорожі. Треба все робити разом і будувати таку модель. Якщо не вдається, то треба зробити ВСЕ можливе і неможливе, щоб це реалізувати.

А якщо після цього не вдалося, то спробувати ще і ще! Пам’ятайте – перемагає той, хто йде до кінця. Теоретично на певному етапі у вас може скластися так, що ви зрозумієте неможливість цього. Тоді не треба втрачати час.

Дякую Валентині Хамайко, за те, що навчила мене бути хорошим татом. Це було надзвичайно важко! Це фото з Leopolis jazz fest.

Зараз ми тим же складом у Парижі. Валюшка вчора пройшла 8 км. Або майже 20000 кроків. На 20-у тижні! Вона справжній боєць!», – написав Андрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейне дозвілля: Куди ходить з дітьми Валентина Хамайко

Новини по темі