Дієтолог розповіла, чому треба їсти абрикоси

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Абрикоси – низькокалорійний фрукт, який швидко тамує голод і збагачує організм вітамінами.

Поділитися:

У програмі Сніданок з 1+1 дієтолог Галина Незговорова розповіла про корисні властивості абрикосів.

Абрикоси здатні уповільнювати процеси старіння та покращувати самопочуття. Ці фрукти багаті на вітаміни та мікроелементи, які роблять людину сильною та витривалою.

ЧОМУ ТРЕБА ЇСТИ АБРИКОСИ

1. Вживання абрикосів знижує артеріальний тиск.

2. Фрукти покращують роботу серцево-судинної системи та органу зору.

3. Абрикоси допомагають нормалізувати роботу травної системи.

4. Повертають гарний настрій та покращують розумову діяльність.

5. Фрукти покращують розумову діяльність і роботу щитоподібної залози.

Калорійність абрикосів складає 41 ккал на 100 г. продукту. Вони на 80% складаються з води, тому часто їх використовують для дієтичного харчування та нормалізації ваги.

Дієтолог Галина Незговорова переконує, що достатньо з'їдати 100-150 г. стиглих абрикосів, щоб покращити самопочуття. 

Пам'ятайте, що не варто їсти абрикоси натщесерце чи після м'ясних страв, – каже дієтолог.

Також не можна їсти кісточки абрикосів, адже деякі речовини викликають отруєння.

Нагадаємо, що нещодавно дієтолог Галина Незговорова розповіла про корисні та дієтичні властивості пшоняної каші.

Новини по темі