Ексклюзив «Сніданку з 1+1»: до студії завітає Еліна Світоліна після повернення з Олімпіади

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Еліна Світоліна після повернення з Олімпіади в «Сніданку з 1+1»

У вівторок, третього серпня, до «Сніданку з 1+1» близько 7:35 завітає бронзова призерка Олімпійських ігор у Токіо Еліна Світоліна. Спортсменка привезла до України першу в історії країни олімпійську медаль з тенісу.

Поділитися:

Перша ракетка України та шоста світу виборола бронзу з рахунком 2:1, перегравши представницю Казахстану. Сьогодні тенісистка повернулася до  України. У аеропорту її зустрічали родичі та близькі, а також колеги.

У прямому ефірі «Сніданку з 1+1» Світоліна розповість ексклюзивні подробиці участі в Олімпійських іграх, як оцінює свої результати та чи збирається підкорювати Олімпіаду-2024 у Парижі.

У вівторок ведучими «Сніданку з 1+1» стануть Руслан Сенічкін та Людмила Барбір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Євробачення Джамала розповіла, як схудла на 12 кг та з яким партнером хотіла б вийти на паркет шоу «Танці з зірками»

Нагадаємо, що кілька тижнів до Олімпіади у Токіо перша ракетка України зв'язала себе шлюбом з 34-річним французьким тенісистом Гаелем Монфісом. Світоліна і Монфіс почали зустрічатися наприкінці 2018 року. Вони були знайомі тривалий період, проте, тісне знайомство відбулося після повідомлення Гаеля у соціальних мережах.

Окрім спортивних досягнень, Еліна Світоліна знайома глядачам 1+1 своєю участі у грандіозному шоу зіркових пародій «Ліпсінк Батл». У форматі шоу тенісистка перевтілилась у відомих співаків Тіну Кароль та MONATIK.

«Сніданок з 1+1» активно підтримує українських спортсменів на Олімпійських іграх у Токіо. Після повернення додому, спортсменки Дар’я Білодід і Ольга Харлан стали гостями прямого ефіру програми.

Новини по темі