Історії чоловіка-військового Людмили Барбір та сапера, який втратив очі на війні: що покажуть у спецефірі “Незалежність. Хоробрі серця” телеканалу “1+1 Україна”

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Незалежність. Хоробрі серця: Що дивитися в спецефірі 1+1 Україна на День Незалежності 2023

24 серпня глядачі “1+1 Україна” зустрічатимуть світанок Незалежності разом із ведучими “Сніданку з 1+1” та ТСН.

Поділитися:

Українці традиційно зустрічають важливі події та державні свята разом з телеканалом "1+1 Україна". Цього року 32-й День Незалежності набуває особливого значення, адже вдруге цей день пройде в умовах повномасштабної збройної агресії росії, коли Україні доводиться відстоювати свою свободу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історії хоробрих сердець, благодійний концерт Океану Ельзи та премʼєрні випуски “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим”: що “1+1 Україна” покаже до Дня Незалежності

Сніданок з 1+1

24 серпня глядачі зустрічатимуть світанок Незалежності разом із ведучими “Сніданку з 1+1” та ТСН. Спецпроєкт під назвою “Незалежність. Хоробрі серця” покажуть з 6:30 до 11:00  на телеканалі “1+1 Україна”. Ефір вестимуть з декількох знакових історичних локацій просто неба, які об’єднає Дніпро - символ потужної сили України.

Ведучими святкового ефіру стануть улюблені зірки “Сніданку з 1+1” та ТСН: Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Святослав Гринчук, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс та Валентина Хамайко закликали українців обстежитись на рак шкіри

Святослав Гринчук

У спецпроєкті ведучі представлять свої історії справжніх героїв, які живуть серед нас – це воїни та цивільні, на чиїх плечах тримається наша Незалежність. Вони здатні на неймовірні вчинки завдяки силі хоробрих сердець. Ведучі “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розкажуть історію військового у сьомому поколінні, 23-річного командира другої штурмової роти, першого штурмового батальйону, 92-ї окремої штурмової бригади, Героя України Євгенія Громадського із позивним "Гром". На його рахунку ціла колекція спаленої техніки окупантів. У перші дні повномасштабного вторгнення, під час нападу на Харків, він і його батько встали на захист міста-героя. Батько Грома загинув, захищаючи свою команду під час спроби ворога прорвати їхні оборонні лінії. Гром помстився за смерть батька, завдавши значних втрат росіянам, і не збирається на цьому зупинятись.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв

Ведучі “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв поділяться історією “хороброго серця” Руслани Данилкіної. Вона пішла на війну доброволицею у 18 років. Служила оператором-зв’язківцем. Під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку її автівка потрапила під артилерійський обстріл. Поранену ногу довелося ампутувати, втім, це не зламало дівчину, вона мріє повернутися до лав ЗСУ, а зараз живе повним життям та навіть підкорює гірські схили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми в боргу перед класиками, які зробили такі п’єси, що мали б бути представлені у світі", - Богдан Бенюк про прем’єру серіалу "Хазяїн" на "1+1 Україна"(ексклюзив)

Глядачі почують ще одну історію - медикині з Азовсталі Марʼяни Мамонової, про яку дізнався весь світ. Війна заскочила її в Маріуполі. Разом зі своєю бригадою лікарка рятувала військових і цивільних під нещадними обстрілами росіян. У російський полон вона потрапила вагітною. Проте, Марʼяну вдалось повернути до України, і первістка вона народила в рідній країні. Як тепер живе та чим займається Мар’яна - дивіться у спецпроєкті.

Ведучий “Говорить вся країна” Олексій Суханов розповість про сапера Владислава Єщенка. Він втратив обидва ока під час ліквідації боєприпасів. Попри все Владислав не опустив рук і допомагає побратимам зі схожими травмами. Вчора він одружився зі своєю обраницею Валерією, а світлини щасливих молодят облетіли весь Інтернет. 

Ведуча ТСН Марічка Падалко поділиться одразу трьома історіями захисників.

Марічка Падалко

Розповість про свого чоловіка Єгора Соболєва, який наразі служить у ЗСУ, про Андрія Оністрата - чоловіка-військового ведучої “Сніданку. Вихідного” Валентини Хамайко, та Ігоря - чоловіка ведучої “Сніданку з 1+1” Людмили Барбір, який також став на захист країни.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька розкаже історії дівчат-підопічних НДСЛ Охматдит Віки та Насті. Поки тато Насті військовий веде боротьбу з окупантами, в дівчинки своя власна боротьба - вона перенесла 5 операцій. Діагноз – хвороба Крона, не заважає Насті мріяти у майбутньому стати моделлю. У її подруги Віки теж схожа історія: дівчина перенесла кілька операцій, і вже майже 4 місяці проходить лікування та мріє стати телеведучою.

Соломія Вітвіцька

Історію хоробрих сердець також представить ведучий “Світу навиворіт” Дмитро Комаров. Він розповість про лікаря-анестезіолога Олександра Короткого з Купʼянська. Під час окупації міста Олександр продовжував виконувати свої обов’язки, допомагаючи людям. Після звільнення Куп’янська Збройними Силами України він як лікар-анестезіолог буквально жив у медичному закладі, надаючи допомогу пораненим військовим та цивільним.

В ефірі відбудеться старт великого проекту на знак вшанування вбитих українських дітей під час російської агресії. В ефірі спецпроєкту “Незалежність.Хоробрі серця” започаткують традицію - висаджувати дерева в памʼять про загиблих українських дітей, які стали жертвами війни. Перше дерево висадять в памʼять 6-річної Софії, яка загинула від ракетного обстрілу в Чернігові.

Окрім того, для спецпроєкту “Незалежність. Хоробрі серця” улюблені українські артисти підготували музичні номери. Глядачі побачать музичні премʼєри Тіни Кароль, «Без обмежень» та Злати Огневич, мультиартиста MONATIK, учасниці “Голосу країни” Марти Липчей. Гімн України прозвучить в спецефірі декілька разів -  у виконанні KOLA і воїна ЗСУ, музиканта, популярного драммера у Тік-ток Олександра Селезньова, та бандуристів з гурту “Шпилясті кобзарі”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День Незалежності на “1+1 Україна” покажуть прем’єру “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим” (знято до 24 лютого 2022 року)

Не пропустіть 24 серпня з 6:30 до 11:00 спецефір “Незалежність. Хоробрі серця” на телеканалі “1+1 Україна”.

Хоробрі серця

1+1 Україна в Instagram 

1+1 Україна в Facebook

Новини по темі