Легкий салат зі шпинатом та сиром тофу: Рецепти Руслана Сенічкіна
Народний шеф-кухар показав, як приготувати освіжаючий весняний салат.
Роздільне харчування: Як правильно дотримуватися та поєднувати продуктиРуслан Сенічкін, ведучий програми «Сніданок з 1+1» поділився рецептом приготування легкого та швидкогоу приготуванні салату зі шпинату і тофу.
САЛАТ ЗІ ШПИНАТУ І ТОФУ - ІНГРЕДІЄНТИ
Сир тофу 200г
Цибуля 1шт
Цибуля шніт 30г
Кунжут 30г
Шпинат 400г
Зелений горошок 200г
Оливкова олія 3ст.л
Кедрові горішки 40г
Зелень та спеції за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пиріг зі шпинатом і рибою - Рецепт Валентини Хамайко.
ЯК ПРИГОТУВАТИ САЛАТ ЗІ ШПИНАТУ І ТОФУ
1. На розігрітій пательні із оливковою олією просмажте, нарізаний кубиками тофу до легкої скоринки.
Сир тофу готується із соєвих бобів. Дуже ситний і абсолютно нежирний. – зауважив Руслан Сенічкін.
2. Додайте до сиру приправу за смаком і дрібно нарізану цибулю. Смажте до м'якості цибулі.
3. Наприкінці смаження додайте заморожений горошок. Коли горошок набуде яскравого кольору, зніміть пательню з плити. Пересипте приготовану масу в окрему миску, щоб вона захолола.
4. Наріжте зелену цибулю та цибулю шніт.
5. Кедрові горшіки просмажте на пательні для додаткового смаку.
6. Зробіть подушку зі шпинату, а на неї покладіть готову суміш із тофу, цибулю та кедрові горішки. Прикрасьте салат кунжутом чи іншим насінням.
Такий салат смакуватиме людям, що слідкують за своєю фігурою та займаються спортом, адже він низькокалорійний і містить велику кількість білка.
Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як правильно дотримуватися роздільного харчування та поєднувати продукти.