Неля Шовкопляс святкує день народження: згадуємо, як іменинниця стала ведучою "Сніданку з 1+1" (вітання від колег)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс святкує День народження

Як колеги ведучої "Сніданку з 1+1" Нелі Шовкопляс привітали її з Днем народження.

Поділитися:

Сьогодні ведуча ранковогого шоу "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс святкує свій 35й День народження. Окрім партнера по ефіру Єгора Гордєєва, вітати ведучу прийшли колеги Валентина Хамайко та Олександр Попов, Костянтин Грубич, Стася Ровінська, Володимир Рабчун, Святослав Гринчук із донькою Дзвінкою, Марічка Падалко, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір. Колеги гучно привітали Нелю, вручили подарунки, торт, а Стася Ровінська заспівала "З Днем народження".

Також, "Сніданок з 1+1" підготутував цікавий сюжет, як Неля Шовкопляс стала ведучою програми. Дивіться:

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс родом із маленького міста Барвінкове і раніше ніколи не працювала в кадрі. Неля — випускниця Медіа школи — освітнього проєкту 1+1 media. Неля Шовкопляс — маркетолог за освітою. До "Сніданку з 1+1" вона працювала торговельним представником, була адміністратором "Танців з зірками", ведучою весіль і караоке та могла стати співачкою. Також, Неля — волонтер благодійного проєкту "Здійсни мрію". Поза кадром Неля Шовкопляс — мама двох близнюків: Матвія та Тимофія. Окрім того, ведуча має собаку Ласку і кошеня Шанс. 

Прямо у студії шоу ведучі Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Людмила Барбір та Руслан Сенічкін виконали танець в індійському стилі. Танок поставив зірка "Танців з зірками" Максим Леонов. Як це було – дивіться:

Новини по темі