Ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс зізналася, чому відвідує психолога

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс розповіла «Світському життю» про свою боротьбу з зайвою вагою, чому відвідує психолога та про свій досвід у ролі Снігуроньки..

Поділитися:

Ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс розповіла у «Світському житті» чому та як працює над собою:

«Періодично мені дуже хочеться влізти в красиву обтислу сукню. Але з іншого боку я думаю: а що буде, якщо я ніколи не повернуся у свою вагу до вагітності? Що мені тепер, померти? Почати себе критикувати ще більше? Я вже втомилася від цих гойдалок. Тому я зараз працюю над собою, зокрема і з психологом. Щоб просто себе приймати такою, яка я є».

Згадала Неля Шовкопляс у розмові з Катериною Осадчою і про свій перший вихід на червоний хідник 4 роки тому. Ведуча розповіла, що була в обтислій сукні в золотих пайетках з глибоким декольте. Неля каже, що почувалася доволі незвично для себе в такому яскравому вбранні, але цей досвід їй сподобався і став дуже цінним, адже став сходинкою до прийняття себе.

Неля Шовколяс

У передноворічну пору Катерина Осадча поцікавилася у Нелі Шовкопляс, чи була вона колись у ролі Снігуроньки. Неля згадала:

«7 років тому, коли ми ще жили в Нових Санжарах, я зіграла Снігуроньку у місцевому Будинку культури. Моя свекруха – керівниця цього закладу, і вона попросила мене зіграти на святі для дітей. Я дуже рада, що погодилася, це було чудово».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс розповіла про поповнення в родині (фото)

Дивіться, як Неля Шовкопляс і Людмила Барбір приготували смачний подарунок до Дня народження Руслану Сенічкіну:

ФОТО: Instagram/nelya_shovkoplyas

Новини по темі