Нелі Шовкопляс подарували капелюшок від улюбленого дизайнера Мадонни, Шерон Стоун, Ванесси Параді та інших світових зірок

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Неля Шовкопляс отримала капелюшок від всесвітньовідомого українського дизайнера Руслана Багінського

Хамайко, Попов, Барбір, Сенічкін, Гринчук влаштували сюрприз Нелі Шовкопляс у прямому ефірі Сніданку з 1+1.

Поділитися:

26 січня свій День народження святкує телеведуча ранкової програми "Сніданок з 1+1", волонтерка проєкту "Здійсни мрію" і мама двійнят – Матвія та Тимофія, Неля Шовкопляс.

Зірці виповнилося 35 років. Аби привітати ведучу зі святом до студії завітала плюсівська телеродина: Сніданок. Вихідний – Валентина Хамайко та Олександр Попов, ведучі ТСН Марічка Падалко та Святослав Гринчук з 4-річною донечкою Дзвінкою, ведучий ЖВЛ Богдан Юсипчук та ведучі «Твого дня» – Стася Ровінська, Володимир Рабчун та Костянтин Грубич. Всі вони приїхали одночасно до студії, зробивши великий сюрприз та влаштували свято з подарунками.

телеведучі 1+1

Ведучі 1+1 у прямому ефірі Сніданок з 1+1 подарували Нелі Шовкопляс капелюшок від всесвітньовідомого українського дизайнера Руслана Багінського. Його головні убори та аксесуари носять популярні на весь світ моделі, співачки, акторки – Мадонна, Шерон Стоун, сестри Кардаш’ян, Белла та Джіджі Хадід, Роузі Гантингтон-Вайтлі, Ванесса Параді, Аліша Кіз, Тейлор Свіфт, Кеті Пері та інші! Неля була у захваті від подарунку та зізналась, що у новому капелюшку піде на відкриття Ukrainian Fashion Week FW 22-23, яке пройде в Києві вже незабаром, у лютому.

Цікавий збіг обставин, що якраз у цьому році, і “Сніданок”, і Ukrainian Fashion Week відзначають 25-річчя! 

телеведучі 1+1

 «Нелю, ми знаємо твою любов до красивих речей. Ти любиш гарно вдягатися, тому від нас цей розкішний капелюх у персиковому кольорі від українського дизайнера Руслана Багінського. Ми сподіваємось, що тепер всі fashion week у твоєму житті  будуть неймовірними, і у найяскравішому капелюшку будеш саме ти!» сказала Валентина Хамайко.

Костянтин Грубич, Неля Шовкопляс, Стася Ровінська, Владимир Рабчун

Також ведучі-колеги подарували Нелі ніжний, яскравий тортик-бізе з полуницею і лохиною та фігуркою серця оскільки знають, яке в іменинниці гаряче, запальне та добре серце!

«Я не очікувала, що буде така велика кількість друзів, які зрання до мене приїхала, і що все настільки душевно пройде. Святослав Гринчук навіть прийшов зі своєю донькою Дзвінкою. Я обожнюю наш колектив. Дякую всім за подарунок. У мене не було ще жодного капелюшку у житті, а тут одразу від Руслана Багінського – це дуже круто. Тепер треба робити красиву, стилізовану фотосесію в ньому, і звісно на Ukrainian Fashion Week я піду у ньому!» - поділилась враженнями іменинниця Неля Шовкопляс.

Неля фото

Неля народилася в один день з Індією! Так, саме 26-го січня ця країна святкує своє національне свято – День Республіки. І вже другий рік поспіль ведучі Сніданка з 1+1 – Людмила Барбір, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін та Єгор Гордєєв готують глядачам сюрприз – танцюють в сарі і яскраво вітають Індію і Нелю зі святом!

Новини по темі