ONUKA представила новий кліп та розповіла про досвід материнства: «Глобально я не сплю вже рік і 5 місяців»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Фронтвумент гурту ONUKA Ната Жижченко представила новий кліп на пісню GUMA і розповіла про свій досвід материнства.

Поділитися:

Ната Жижченко, музикантка та лідерка гурту ONUKA, сьогодні у студії «Сніданку з 1+1» презентувала новий кліп на пісню GUMA.

Музикантка розповіла про історію створення цього треку, а також поділилася своїм досвідом материнства. Ната Жижченко говорить:

В основу цього треку ліг звук світлофора, сигналу виходу і входу в метро для малозрячих. Цей звук такий техновий, дуже ритмічний. Ми взяли його за основу, а потім почали накладатися на нього шари музики.

Жижченко зізнається – гурт ONUKA присвятив цю роботу всім незахищеним верствам населення в Україні, яких суспільство ніби і не помічає. І слова з пісні «не чую, не бачу, не кажу» є дуже символічними. Подібні роботи, вважає Ната, закликають в цілому апатичне сучасне суспільство прокинутися і проявляти більше емпатії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Саніна про батька: мої перші екстравагантні костюми пошив він

Лідерка гурту ONUKA – дружина відомого українського музиканта, композитора, аранжувальника та продюсера Євгена Філатова. У травні 2020 року у них народився син Олександр.

Онука син

Тож зараз Ната Жижченко ще й молода мама, яка поєднує материнство і музичну кар’єру. Про те, як їй це вдається, вона розповідає:

Це класно, коли ти можеш все встигнути, руйнувати шаблони і доводити собі, що ти здатна бути багатофункціональною людиною. Приїхати із сольного концерту і стати на вахту мами. Але інколи виникає розпач, коли ти хочеш постійно спати. Глобально я не сплю вже рік і 5 місяців.

Музикантка каже, що її головний козир – це планування. Вона навіть вважає, що це її найбільший талант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Артем Пивоваров про дитинство без батька: «Я виріс в оточенні двох неймовірних жінок»

На запитання ведучих, хто допомагає парі з дитиною, Ната говорить, що няні в них немає. Батьки можуть пів дня посидіти з Сашком, а також є подруга, яка може «прикрити» на час гастролей. Але так само на короткий проміжок часу.

Онука чоловік і син

Про те, чи хоче Ната Жижченко, щоб син став у майбутньому музикантом, дивіться у відео вгорі. Також дивіться, чому Ната Жижченко не хотіла мати дітей та як відреагувала, коли дізналася, що вагітна:

ФОТО: Instagram/onukaofficial

Новини по темі