Поради дієтолога: Все, що потрібно знати про кукурудзу та попкорн

Сніданок з 1+1
07:00
Будні

Страви з кукурудзи збагачують раціон, приносять задоволення та покращують самопочуття.

Поділитися:
Logo Telegram Logo Facebook Logo Viber

У програмі Сніданок з 1+1 дієтолог Галина Незговорова розповіла про калорійність та корисні властивості консервованої та відвареної кукурудзи, попкорну та кукурудзяної крупи.

За словами дієтолога, у 100 г. кукурудзи – 325 ккал. Незважаючи на те, що кукурудза – це не низькокалорійний продукт, її обов’язково треба включити до свого раціону. Адже вона містить вітаміни A, D, PP, В1, B2 C і багато мікроелементів.

Щоб отримати добову норму вітаміну B1, достатньо з’їсти всього 150 г. відвареної кукурудзи, – стверджує дієтолог.

Поради дієтолога: Влітку треба пити квасЧОМУ ТРЕБА ЇСТИ КУКУРУДЗУ

Страви з кукурудзи рекомендують вживати:

1. для профілактики атеросклерозу;

2. при безсонні та стресах;

3. при патології печінки та жовчовивідної системи;

4. для виведення з організму шкідливих речовин;

5. при захворюваннях сечовивідної системи;

6. для профілактики ожиріння та цукрового діабету.

Читайте також: 5 причин, чому треба їсти фініки

Поради дієтолога: Кефір для схудненняЯК ОТРИМАТИ МАКСИМАЛЬНУ КОРИСТЬ ВІД КУКУРУДЗИ

1. Кукурудзу найкорисніше готувати у пароварці або мультиварці.

2. Уся користь зерна зберігається у попкорні без солі та цукру.

3. Кукурудзяну крупу треба зберігати у скляному або керамічному посуді з герметичною кришкою. Експерт рекомендує варити її не менше 1 год.

4. У банці консервованої кукурудзи повинно бути лише чотири компоненти – кукурудза, вода, сіль та цукор. У відкритому вигляді консервовану кукурудзу можна зберігати в холодильнику не більше двох діб.

Нагадаємо, що нещодавно дієтолог розповіла про корисні продукти, які треба їсти щодня.

Звездные новости
Всі відео
Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю