Повернення легендарної рубрики «Правила Сніданку» від Руслана Сенічкіна, рецепти смачної консервації та справжній чоловічий батл на кухні: у «Сніданку з 1+1» на ТЕТ — нові осінні рубрики

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Нові осінні рубрики у ранковому шоу Сніданок з 1+1 на ТЕТ

Нові рубрики для поціновувачів кулінарії, трав та історії.

Поділитися:

Улюблена програма телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує бути точкою опори українців у будь-яких обставинах, розповідати про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей.   

Відповідаючи на запит глядачів, команда проєкту запустила нові осінні рубрики для поціновувачів кулінарії, трав та історії. 

Відтепер в ефірі «Сніданку з 1+1» декілька разів на тиждень виходить рубрика «Чоловіча кухня», у якій ведучі проєкту Єгор Гордєєв, Руслан Сенічкін, Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко та Костянтин Грубич разом готують та розповідають секрети смачних страв, приготування яких не займає багато часу.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко перейти на українську мову: 6 порад від мовознавця Олександра Авраменка в ефірі “Сніданку з 1+1”

Приготування смачних страв відбувається як у командній роботі, так і в форматі кулінарних батлів. Ведучі разом вивчають та розкривають секрети кулінарних рецептів, надіслані глядачами, та дають власні поради, як смачніше приготувати страву. В ефірі вони вже практикували приготування соусу із журавлини, завиванців з різними начинками та дерунів, які готують на малій Батьківщині Юрія Горбунова.  

Окрім того, до «Сніданку з 1+1» повертається одна з найулюбленіших рубрик телеглядачів – «Правила Сніданку», у якій Руслан Сенічкін вже 11 років на затишній кухні проєкту готує страви різних країн світу. 

«За 11 років роботи я приготував близько 5 тисяч страв. Ми максимально тримаємо зв'язок з нашими глядачами та хочемо їх весь час вражати. Найближчим часом будемо дивувати новою лінійкою страв поціновувачів м’яса. Українці люблять готувати та гарно попоїсти. І кожна українська родина має свої коронні страви. Вони нам їх розповідають, а ми – ділимось ними з іншими українцями», - поділився Руслан Сенічкін.

В ефірі ранкового проєкту вийшла нова рубрика «Трави». Це серіал із справжнім майстром травосушіння, травником у четвертому поколінні - Вадимом Жигуном.  Для глядачів «Сніданку з 1+1» він покаже усі секрети збору, обробки та правильного використання трав.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про снайперів і диверсантів, ночівлі в офісі, страх та віру в перемогу — вийшло нове інтерв'ю з ведучим "Сніданок з 1+1" Русланом Сенічкіним

На глядачів чекають і нові серії уроків української мови із найвідомішим вчителем України - Олександром Авраменком. У цьому сезоні він відкриє глядачам різнобарвну українську лексику, яку намагались стерти із народної пам'яті. Майстер української мови розкаже про правила вживання та значення  самобутніх  українських слів та фразеологізмів, а українці ще раз переконаються, наскільки мова кожного з нас може бути красивою.

Також у «Сніданку з 1+1» продовжать показ однієї із затребуваних рубрик телеглядачів - «Уроки історії» від історика Олександра Алфьорова. У ній розповідають про становлення України та світу від старих часів до сьогодення, розкривають таємниці світових диктаторів, історичні домовленості та різноманітні цікаві факти, які приховувались століттями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому сильні жінки часто самотні: у «Сніданок. Вихідний» коментує психологиня Анна Кушнерук

Незабаром на глядачів очікує й рубрика із надання першої домедичної допомоги. Журналістка «Сніданку з 1+1» Наталка Щука разом із медиками контрольно-рятувальної групи «Північ» розкажуть і покажуть, як врятувати людину в умовах воєнних дій, як накласти турнікет, перев’язати рану та перетягнути людину у безпечніше місце. Це ті базові знання, які можуть сьогодні врятувати тисячі  українців.

Окрім того, в ефірі запланована і рубрика про закрутки консервацію та справжні винаходи заготівельного процесу від експертки зі швидкої та смачної їжі Дарії Дорошкевич. Вона організовує та присвячує консервації цілі онлайн-марафони та битви рецептів у мережі і розповість глядачам «Сніданку з 1+1» усі цікавинки смачних розсолів та маринадів. 

 Нагадуємо, щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі