Робота в офісі: Як не набирати вагу офісному працівнику

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Експерти програми Сніданок з 1+1 підготували п’ять порад офісним працівникам, які збережуть ідеальні форми.

Поділитися:

Малорухома робота спричиняє не лише проблеми зі здоров’ям, а й псує фігуру. Таким чином, офісні працівники ризикують погладшати набагато скоріше, ніж представники більш динамічних професій.

Такий спосіб життя вимагає особливого раціону харчування. Експерти програми Сніданок з 1+1 дали поради офісним працівникам, як правильно харчуватися на роботі.

Геть усі спокуси!

Обідайте окремо від колег, які спокушають вас солодким. Третина офісних працівників гладшає через снеки та цукерки, якими їх пригощають колеги.

Теплий офіс

Варто підтримувати в офісі правильну температуру. Адже дієтологи впевнені, що організм жінок починає накопичувати жир, якщо температура в офісі нижче +25. Якщо вашим колегам комфортно працювати в прохолодній кімнаті, одягайтеся тепліше.

Насолоджуйтеся сонцем

Психологи стверджують, що відсутність достатньої кількості сонячного світла загрожує появою зайвих кілограмів. Промені сонця, як не дивно, допомагають почуватися ситим. Тож під час перерви намагайтеся вийти на прогулянку.

Тікайте від стресу

Варто уникати стресових ситуацій, адже негативні емоції спричиняють виділення гормонів, які посилюють голод. Зосередьтеся лише на собі та не звертайте увагу на зовнішні подразники. Навіть 5 хвилин відпочинку налаштують на робочий настрій та змусять забути про їжу.

Снідайте як король

Якщо ви знаєте, що попереду на вас чекає насичений день, намагайтеся ситно поснідати. Білки рослинного та тваринного походження дадуть необхідний заряд енергії. Тож снідайте бобовими, яйцями, м’ясом чи рибою.

Новини по темі