«Сніданок з 1+1» побив власний рекорд телеперегляду з початку 2021 року

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«Сніданок з 1+1»  побив власний рекорд

22 липня «Сніданок з 1+1» оновив власний рекорд телеперегляду і продемонстрував найвищу частку від початку року.

Поділитися:

За аудиторією 18-54 (50+) частка склала 20.3%.  Випуск подивилося 1,5 мільйони українців (охоплення за аудиторією 4+ (Укр.). Ведучими випуску були Людмила Барбір та Руслан Сенічкін.

22 липня глядачі 1+1 у ранковому шоу дізналися, як користуватись кондиціонером без шкоди для здоров’я, які країни відкривають кордони для українців та чому виникає алергія на котів. А чемпіон України з бадмінтону Артем Почтарьов у прямому включенні з тренувального табору Пекіну розповів про підготовку до Олімпіади у Токіо.

«Сніданок з 1+1» залишається найулюбленішою ранковою програмою українців та беззаперечним лідером сегмента ранкових шоу, разом з яким прокидається вся країна. Дивіться «Сніданок з 1+1» з понеділка по п’ятницю з 6:30 ранку та «Сніданок. Вихідний» у суботу та неділю о 8 ранку.

Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТБ аудиторії належать ІТК; оператор панелі — Nielsen; моніторинг — Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом 1+1. Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.

Новини по темі