У День Незалежності Сніданок з 1+1 проведе святковий телемарафон

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Тематичний ефір буде присвячений звичайним українцям, які роблять надзвичайні речі для країни.

Поділитися:

Хіт-парад до Дня незалежності: Обери 10 улюблених українських пісеньУ 25-ту річницю Незалежності України інформаційний день на телеканалі 1+1 розпочнеться святковим телемарафоном Сніданок з 1+1. Тематичний ефір буде присвячений звичайним українцям, які роблять надзвичайні речі для своєї країни.

Програма традиційно розпочнеться о 6:45, але пройде не в одній, а одразу у двох студіях. Ведучі Марина Леончук і Анатолій Анатоліч вітатимуть телеглядачів у домашній студії Сніданок з 1+1, де вони розкажуть історії небайдужих, талановитих, щирих українців, які допомагають іншим, не шкодують власного часу та зусиль, і щодня роблять цей світ кращим.

Інша пара ведучих – Людмила Барбір і Руслан СенічкінРовесники України: якими Леончук, Хамайко, Сенічкін і Попов були у 25 років (фото) – вестиме пряме включення з одного з найгарніших куточків Києва з мальовничим краєвидом –  даху київського річного вокзалу.

В імпровізованій студії на свіжому повітрі ведучі зустрічатимуть зіркових гостей: співачку та тренера Голос країни 6 Тіну Кароль, ведучого тревел-шоу Світ навиворіт Дмитра Комарова, а також Ольгу Фреймут, яка розкриє таємниці свого нового проекту, в якому ведуча проводитиме інспекції цілих міст.

Крім того, під час ефіру будуть оголошені результати народного голосування за ТОП-10 найпопулярніших українських пісень, з яких буде складений всеукраїнський музичний альбом.

Народний кулінар Руслан Сенічкін обере найкращий рецепт українського борщу та разом із глядачами складе цілу «мапу борщу», яка збере в собі усі різновиди національної страви з різних регіонів країни.

Новини по темі