«У мене немає зараз розуміння наступного дня», – ведуча 1+1 Лідія Таран розповіла, чому поки не може повернутися додому і чим займається у Франції

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ведуча 1+1 Лідія Таран розповіла, чому поки не може повернутися додому і чим займається у Франції
Instagram/lidiyataran

Ведуча Лідія Таран розповіла "Сніданку з 1+1", чим займається у Франції та коли планує повернення додому, в Україну.

Поділитися:

Ведуча 1+1 та кураторка благодійного проєкту “Здійсни мрію” Лідія Таран, яка після початку повномасштабної війни росії проти України перебуває з донькою Василиною у Франції, поспілкувалася сьогодні зі "Сніданком з 1+1". Лідія розповіла, чим займається у Франції та коли орієнтовно збирається повертатися до України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я планую своє життя зараз на 3 дні максимум», – ведуча 1+1 Лідія Таран розповіла про професійне та особисте під час війни

Про свою діяльність у Франції Лідія Таран розповідає:

"Я, як завжди, працюю комунікатором: зводжу людей, наводжу мости між фондами і людьми, які можуть тут допомагати, проводжу концерти на підтримку України, засідання, ефіри. Зараз ми готуємо спецефір перед історичним засіданням Європейської Ради у Брюсселі щодо надання Україні статусу кандидата до ЄС. Я хочу залишатися тут корисною Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі 1+1 Єгор Гордєєв і Лідія Таран передали гуманітарну допомогу Бородянському інтернату від благодійного фонду 1+1 media

На запитання ведучих "Сніданку з 1+1", коли Лідія Таран планує повертатися в Україну, ведуча відповіла:

"Я чекаю до кінця школи Василини, це початок липня, і ще треба дещо допрацювати. Думаю над поверненням в середині липня. Але ж у мене проблеми з будинком. Я можу жити на дачі у мами, але там проблеми з мостом. Тому поки не знаю".

Нагадаємо, наприкінці травня в багатоквартирний будинок, де Лідіїя Таран проживає у Києві, влучила ракета. В результаті ворожого обстрілу тоді загинула 1 людина. Тож і зараз ведуча вагається, чи готова вже повернутися додому разом з донькою. Таран каже:

"У мене немає зараз розуміння наступного дня. Всі зараз чіпляються за те, за що можуть. Я говорила з людьми, яким немає куди повертатися в Україну, їхні будинки зруйновані. Тому зараз питання про плани на майбутнє можуть бути лише в контексті нашої перемоги".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З таких перемог і складається пазл великої української Перемоги", — Лідія Таран привітала маленьких українців з перемогою на міжнародному фестивалі

Запитали Лідію Таран і про те, як почувається і де знаходиться її мама. Ведуча з посмішкою відповідає:

"Мама садить городи всіх сусідів, які не повернулися зараз на свої дачі".

Лідія Таран з мамоюЛідія Таран з мамою

Лідія каже, що настрій у мами бойовий, вона, як і всі українці, чекає на перемогу. Також Лідія Таран озвучила свою найбільшу мрію:

"Я хочу, щоб була перемога, щоб вижили всі українці, щоб діти були здорові, щоб всі повернулися, відбудовувалися, все було чесно, прозоро, і у нас була найкрутіша держава".

Дивіться розмову Лідії Таран зі "Сніданком з 1+1":

Новини по темі