«У них класний козир – це дуже якісний контент»: співачка ROXOLANA розповіла про віру у перемогу KALUSH ORCHESTRA на Євробаченні

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«У них класний козир – це дуже якісний контент»: співачка ROXOLANA розповіла про віру у перемогу KALUSH ORCHESTRA на Євробаченні

Ексклюзивно до студії «Сніданку з 1+1» завітала учасниця «Голосу країни-9», співачка ROXOLANA.

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2 та у прямому ефірі на YouTube у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні, долучати спеціалістів різних галузей та розповідати історії земляків, яким вдалось врятуватись від бойових дій.

Ексклюзивно до студії «Сніданку з 1+1» завітала учасниця «Голосу країни-9», співачка ROXOLANA. Після повномасштабного вторгнення, виконавиця залишилась в Україні, виступає перед військовими, піднімаючи їх бойовий дух, допомагає дітям-переселенцям та створює новий патріотичний музичний контент, який спрямований на піднесення культурної ідентифікації кожного українця. На питання, як співачці вдається триматися та у такий непростий час творити, відповіла, що після зустрічі з нашими захисниками вона зрозуміла, що має триматися, адже вони впевнені в перемозі і роблять для цього все.

«Я після того, як поїздила до хлопців та дівчат, подивилась на те, як вони тримаються – у них настільки багато впевненості в собі, в перемозі. У них немає страху чи печалі, але я, буду відверта, очікувала побачити зовсім іншу картину. Я послухала їх і зрозуміла, що у нас немає шансу інакше себе вести, ми маємо триматися, як наші хлопці та дівчата. Ми маємо максимально себе згуртувати та прикладати максимум зусиль», — поділилась ROXOLANA.

За лічені дні до повномасштабного вторгнення співачка брала участь у нацвідборі до Євробачення-2022. Не дивлячись на поразку, вона продовжує стежити за конкурсом і активно вболіває за наших представників – KALUSH ORCHESTRA. Говорить, що дуже сподівається на перемогу хлопців, адже, в першу чергу, вони мають сильний музичний контент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСтало відомо, під яким номером Kalush Orchestra виступить у фіналі Євробачення 2022: порядок виступів

Калуш Оркестра Євробачення

«Я дуже вірю в наших хлопців, я дуже вірю в їхню пісню. Багато йде дискусій, наче буде перемога за «красиві очі». У них класний козир – це дуже якісний контент. Це не те, що якась пісня взагалі незрозуміла, не хітова. Зараз Stefania – номер один в Україні і не тільки. Тому я вірю у перемогу», — зазначила гостя «Сніданку з 1+1».

У студії ROXOLANA представила свою нову композицію «Тримайся», меседж якої —  підтримати українців під час війни росії проти України. У пісні авторка нагадує про найвідоміші меми і закликає усіх підтримувати одне одного, а також допомагати Збройним Силам України.

ROXOLANA

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Новини по темі