«У нього безліч планів, що можна зробити з тим дядьком, який живе у бункері»: у «Сніданку з 1+1» Юлія Саніна розповіла, як її 6-річний син переживає війну та про власні емоції під час виступу на матчі Легія - Динамо

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
У «Сніданку з 1+1» Юлія Саніна розповіла, як її 6-річний син переживає війну та про власні емоції під час виступу на матчі Легія - Динамо

В ефірі телеканалів ТЕТ, 2+2 та у прямому ефірі на YouTube улюблене шоу глядачів «Сніданку з 1+1» з 8:00 до 11:00 продовжує надавати оперативні новини про ситуацію в Україні та підтримувати наших земляків під час війни.

Поділитися:

Корисні поради та консультації профільних спеціалістів, спілкування з популярними зірками та звичайними українцями – саме це щодня чекає на глядачів протягом тригодинному ефірі.

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» доєдналась фронвумен THE HARDKISS Юлія Саніна, яка розповіла про нову пісню та відеороботу «Як ти?». За словами виконавиці, композиція народилась дуже швидко, оскільки це емоції, які жили всередині душі місяць.

«Ця пісня була написана через декілька днів після мого минулого ефіру у «Сніданку з 1+1». Люда Барбір запитала, чи пишу я зараз, напевно це також спонукало мене щось сісти і написати. Я місяць не могла навіть підійти до інструменту, але ця пісня народилась десь за пів години. Тому що воно все було вже готове, всередині, в душі, текст достатньо простий, але це ті емоції, які кожний українець переживає зараз. Ці слова дуже особисті, але при цьому зрозумілі всім», — поділилася Юлія Саніна.

Днями у Польщі відбувся товариський матч Легія — Динамо, де співачка разом з Тіною Кароль, Надею Дорофєєвою та солісткою гурту Go_A Катериною Павленко дала великий 10-хвилинний спільний виступ на підтримку України. Фронтвумен THE HARDKISS говорить, що це був її перший живий виступ з початку повномасштабного вторгнення, коли вона тримала у руках мікрофон.

«Зізнаюсь, що дуже дивне було відчуття, ми з дівчатами це обговорювали, коли ти виходиш – і ніби все нормально, концерт, люди з прапорами. Інколи тебе відносило в минуле життя, ніби ми зараз усі поїдемо додому і це просто концерт. А потім ти починаєш розуміти, що це переселенці, ти знаходишся не у своїй країні, що ти не поїдеш зараз до своєї домівки… Ми проплакалися добре всі, але вийшли та налаштувались на те, щоб зарядити усіх на перемогу», — прокоментувала співачка.

Окрім того, Саніна подякувала польській стороні та Європі за підтримку українців. Проте зазначила, що її турбує момент певної втоми з боку суспільства. Співачка акцентує:  ми мусимо не забути про цю боротьбу, тому виступ на стадіоні у Stadion Legii у Варшаві був для того, щоб сказати дякую та закликати до її продовження.

Щодо ставлення до подій 6-річного сина Юлії Саніної – Данила, музикантка зазначила, що намагалась не показувати йому власні емоції та сльози, проте хлопчик все сам зрозумів. Він не панікує, а особисто розробляє свої дитячі плани, як можна зупинити війну.

«У нього безліч планів, що можна зробити з тим дядьком, який живе у бункері та чому цього досі не зробили. Я намагаюся йому пояснити, що не все так просто і до нього не так легко дібратися. Він хоче, щоб війна зупинилася, повернутися додому, до своїх друзів. Данило зараз займається онлайн у своїй школі, зі своїми однокласниками, але він хоче доторкнутися до них, погратися», — розповіла співачка.

Після перемоги Юлія Саніна мріє, в першу чергу, обійняти батьків, відправитись на репетицію з музикантами THE HARDKISS та оголосити про всеукраїнський тур гурту.

Щодня у «Сніданку з 1+1» у рубриці «Пошук зниклих» розповідають про однойменний проєкт Каті Осадчої та телеканалу 1+1. Його мета – знайти людей, які втратили зв’язок із рідними після 24 лютого - дати початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію України.

Щодня в ефірі «Сніданку з 1+1» показують історії знайдених людей. Сьогодні стало відомо, що вчорашній герой рубрики Олексій Кирпа зміг дізнатись інформацію про тітку, хрещену та 7-річну двоюрідну сестричку. За його словами, після виходу відео, йому зателефонували і розповіли, що рідні поки знаходяться на окупованій території, з ними все добре.

«Мені зателефонувала жінка, яка зараз заходиться у Польщі. Повідомила, що мої родичі у Новотроїцькому, вони місяць прожили в підвалі, виїхати з окупованої території у них наразі немає можливості. Сьогодні вони мають вийти зі мною на зв'язок, я дуже на це чекаю. Я хочу побажати людям не опускати руки, а вірити, що рідні обов’язково знайдуться», — прокоментував Олексій.

За словами Каті Осадчої, за місяць існування соціальної ініціативи «Пошук зниклих» команда допомогла знайти понад 1500 людей. Долучайтесь до народного пошуку, переглядайте оновлення стрічки у телеграм-каналі «Пошук зниклих», адже будь-яка інформація може стати корисною для пошуку загублених українців. Уся інструкція про оформлення заявки з пошуку рідних та близьких закріплена повідомленням у телеграм-каналі.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують поради від профільних спеціалістів, оперативна інформація та свіжі новини про Україну, включення зірок та інше. У такий складний для країни час, поки весь український народ став на захист рідної землі, команда ранкового проєкту знайшла можливість бути поруч зі своїми глядачами та підтримувати їх у найскладніших обставинах.

Не пропустіть щодня проєкт «Сніданок. Онлайн» з  08:00 до 11:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Новини по темі