Віра Кекелія та вокалістки Жіночого кварталу виконали гімн України в студії «Сніданку з 1+1» (ВІДЕО)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Віра Кекелія і Жіночий квартал співають гімн України на стадіоні (відео дивитись онлайн)
Нещодавно гурт тим же складом виконав гімн України перед товариським футбольним матчем Україна – Кіпр.

Нещодавно дівчата у тому ж складі виконали гімн України перед товариським футбольним матчем Україна – Кіпр.

Поділитися:

Матч проходив на стадіоні «Металіст» у Харкові. Підспівували всі: і трибуни, і футболісти. Тренер Андрій Шевченко також не зміг втримати емоції.

«Неймовірно чуйне та професійне виконання запалило наших хлопців на перемогу» – написала Українська асоціація футболу в Інстаграмі. Не залишилися байдужими й користувачі мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідкісне сонячне затемнення та ретроградний Меркурій: як це вплине на наші емоції та вчинки (розказує астролог)

У тому поєдинку українці виграли 4:0. Відзначилися голами Андрій Ярмоленко, Олександр Зінченко та Роман Яремчук. Поєдинок став останньою репетицією перед чемпіонатом Європи з футболу. Нині наші футболісти вже в Бухаресті, столиці Румунії. Там офіційна база синьо-жовтих. Вже 11 червня чекаємо на початок чемпіонату, а свій перший дебютний матч наші хлопці проведуть 13 червня в Амстердамі. Їхнім супротивником стане збірна Нідерландів.

Віра Кекелія, ведуча шоу «Життя відомих людей» та вокалістки Жіночого кварталу Марта Адамчук, Лалі Ергемлідзе, Еліна Мбані 10 червня завітали в студію «Сніданку з 1+1» і заспівали гімн України ще раз вже для глядачів телеканалу 1+1. 

Вже 12 та 14 червня у «Жовтневому палаці» відбудуться два концерти «Жіночого кварталу». Це нова літня програма з щирим та легким життєвим гумором. На глядачів очікують спекотні жарти у поєднанні з красою, а також яскраві виступи зіркових гостей.

Новини по темі