«Всі чекають просування ЗСУ на Південь, переможного бою на Сході і нашої перемоги!» – у «Сніданку з 1+1» Віталій Кім розповів про настрої в Миколаївській області

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Які настрої місцевого населення в Миколаєві та області: у "Сніданку з 1+1" розповів голова Миколаївської ОДА Віталій Кім

Які настрої жителів Миколаєва та області? Про це у "Сніданку з 1+1" розповів голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

Поділитися:

Яка ситуація з обстрілами, пальним, водою у Миколаєві та області? Які настрої місцевого населення в цьому регіоні, що дуже постраждав і, на жаль, продовжує страждати від російської агресії? Про це на відеовключенні зі "Сніданком з 1+1" розповів голова Миколаївської ОДА Віталій Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми дуже сподіваємося на ЗСУ і на те, що Херсон залишиться в Україні назавжди», – яка ситуація в окупованому місті (включення у «Сніданку з 1+1»)

Ворог продовжує обстрілювати місто Миколаїв та Миколаївську область, завдаючи руйнувань житловому фонду та об'єктам критичної інфраструктури. Віталій Кім розповідає:

"Обстріли йдуть по багатьох громадах області, зокрема і по обласному центру. Стріляють неприцільно, завдаючи важких руйнувань".

На жаль, місцеве населення вже звикло до регулярних обстрілів. Але, незважаючи на втому від війни, настрої у регіоні лише на перемогу. Віталій Кім зазначає:

"Всі чекають просування ЗСУ на Південь, переможного бою на Сході. Настрій у всіх плюс-мінус однаковий: всі хочуть нашої перемоги!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як живуть люди в окупованій Чорнобаївці: на зв’язку зі «Сніданком з 1+1» місцева мешканка

Яка ситуація з пальним в Миколаєві, зважаючи на дефіцит бензину та дизпалива по всій країні? Голова Миколаївської ОДА каже:

"Пальне почало з'являтися на заправках, тому що підприємства оптимізували свою логістику і вже більше його завозять. Тож на наших заправка вже менші черги".

Щодо ситуації з водою у місті та області, Віталій Кім говорить:

"Я жартую, що ми вже скоро будемо технічну воду продавати, у нас її багато. А от з питною водою поки відчутні проблеми".

Дивіться відеовключення Віталія Кіма до "Сніданку з 1+1", у якому він розповідає про настрої людей на Півдні України:

Новини по темі