5 важливих справ, які потрібно встигнути до початку весни

Що потрібно зробити до початку весни
@katie.one

Зустрічайте весну оновленою!

Поділитися:

До початку весни залишилося трохи менше місяця, і у кожної модниці залишаються справи, які потрібно встигнути. Напередодні весни для кожної з нас важливо тримати себе у формі й зберегти власну красу. До вашої уваги список важливих справ, які потрібно виконати до початку теплої пори. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші пальта весни 2019

1. Подбати про шкіру. Взимку наша шкіра страждала на пересушення і тепер потребує відновлення. Придбайте якісний зволожуючий крем, аби залишатися сяючою та здоровою. Радимо також записатися на прийом до косметолога. Хто, як не б’юті-експерт, зможе якнайкраще підготувати вашу шкіру до весни? 

@thestylevisitor

2. Частіше прогулюватися. Експерти рекомендують прогулюватися близько 30 хвилин перед сном. Вирушайте на міні-прогулянку з домашнім улюбленцем, друзями та дітлахами, і зустріньте весну з природнім рум’янцем на щоках!

@lydiaemillen

3. Подивитися «Сніданок у Тіффані». З нетерпінням чекаючи на теплу весняну погоду, перегляньте культову кінострічку «Сніданок у Тіффані». Стильна й легендарна Одрі Хепберн у маленькій чорній сукні, шовковій хустинці й великих окулярах спонукне вас зустріти весну стильною, свіжою й готовою до нових романтичних пригод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про реальні історії кохання

4. Спланувати відпустку. Ніщо не освіжає навесні краще, аніж омріяна відпустка. Оскільки весняна пора - час відновлення й накопичення сил, пропонуємо спланувати довгоочікувану подорож. Нехай вікенд за містом підійме вам настрій й мотивує на підкорення нових висот. 

@federicola

5. Купити нову сукню. Напередодні весни не можна обійтись без нової елегантної сукні. Проаналізувавши модні тенденції весни 2019-го, готові запропонувати вам , що безсумнівно залишать вас у центрі уваги. 

@blaireadiebee

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 звичок жінок із красивим волоссям