Полякова розповіла, як чоловік їй робить «фир-фир»

Співачка дуже чекає на сімейний відпочинок

Поділитися:

Сьогодні ти не тільки співаєш пісень, а ще й одружуєш людей. Спробувала себе у ролі регістраторки РАГСУ. Як воно?

-Ні для кого не секрет, що найкращий артист на весілля –Оля Полякова. Бо я стільки на своєму віку відпрацювала весіль,  вже розписані і суботи і п’ятниці. А деякі люди переносять весілля на півроку, чекають, щоб в мене було вільне місце. А ще одна пара півтора року мене чекали. Вона вже дитину народила на цей час, і я таки їх одружила. Бо вони дуже хотіли, щоб я була і ведуча, і співала. Тому для мене це не новинка. Я дуже люблю весілля. Сама люблю бути заміжньою, це спокійний стан для жінки, не потрібно зайвий раз голити ноги.
 
Було якесь весілля що тебе вразило?

–Одне весілля було костюмованим. Це були дуже молоді люди, футболісти. Вони зробили веселе свято, усі були у костюмах з кіно, це було дуже весело та прикольно. Ну і вражають весілля наших політиків.  Це звісно, шикарно. От для чого треба йти в політику, об такі свята робити, що в носі закладає.
 
Позаду великий всеукраїнський тур, час відпочивати. Які плани на літній відпочинок? 

–Раніше я дуже раділа концертам, зараз, коли в мене якийсь концерт зривається, я кажу  «Боже, дякую». Тому що можна буде хоч дітей побачити.  Позавчора Аліса сказала мені: «Мама, а ти ще до нас приїдеш?» -  «До кого це - до нас?» - «До нас з татом». І тут я зрозуміла, що вже хата моя не хата. Я туди вкладала гроші, будувала, а виявляється, я їжджу у гості. Мені все одно, де бути цим літом. Мені найважливіше бути поряд з дітьми. З чоловіком. Тому що я вже забула, як він виглядає. Дивлюся - в малої випали передні зуби. Вона вже вміє читати, рахувати на англійській, а я до цього не маю відношення і це страшно. 

Кудись полетите, чи залишитеся вдома в розкішному маєтку?

–Чоловік мені телефонує та каже: «Може, на Марбел’ю? Може, туди? Подивися там». Я кажу: «Я нічого не буду дивитися. Зроби мені подарунок, відпочинок». Він каже: «Зрозумів. буду робити тобі фир-фир». Це таке кодове слово – це коли не економити і відпочивати з шиком.  Я дуже давно не бачила цього фир-фир. 

Твоя старша донька Марія збагатила родину на 20 тисяч гривень завдяки шоу «Розсміши коміка» на жартах про тебе. Ти не боялася доньку відправляти на це шоу, зважаючи на те, що в тебе не завжди легкі стосунки на «Лізі сміху» з коміками.

–Ні, я взагалі не хвилювалася, вона дуже хотіла цього, виграла гроші і сказала: «Ще хочу». Я розумію, що її вже не візьмуть, тому я вже готую Аліску. І Apple watch за 10 тисяч вона купила, ще там щось накупила, якісь чохли, те, що я не хотіла купляти. Вона зрозуміла, як це круто - заробляти, думаю, що це  їй буде гарний урок на майбутнє.