Женя Кот із красунею-дружиною поділилися солодкими знімками

Танці з зірками
Женя Кот із красунею-дружиною поділилися солодкими знімками
Фото: Jetsetter

Щасливі й закохані.

Поділитися:

Днями хореограф і учасник «Танців з зірками» Женя Кот знявся у романтичній фотосесії з дружиною – гімнасткою та зіркою pole dance Наталією Татаринцевою. У своєму Instagram-акаунті танцівник поділився солодкими знімками – на них щасливе подружжя бавиться й ніжиться в обіймах одне одного. Гортай фото:

Женя розповів, що вони з коханою обожнюють ось так полежати разом і поговорити. Також пара часто подорожує. Вони переконані, що найцікавіше мандрувати саме в компанії своєї половинки.

Та схоже, подружжя не проти деколи «поепатувати». Це доводять фешн-світлини, які Наталія показала на своїй сторінці. Гортай галерею:

Нагадаємо, Женя й Наталія уже понад півроку перебувають в офіційних стосунках. У січні пара обмінялась обручками, а влітку влаштувала екзотичну церемонію на райському острові.

А тим часом на глядачів 1+1 чекає вже дев’ятий ефір вибухового сезону «Танців з зірками». Емоції на межі, а конкуренція сягає апогею. Ксенія Мішина і Женя Кот впевнено прямують до фіналу. Пригадай їхній виступ минулої неділі, що підірвав знімальний павільйон:

Нагадуємо, що ця запальна пара потребує твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше цікавого про харизматичного Женю Кота дізнавайся на сайті:

1. Смачний «кекс»: Людмила Барбір у боді відверто станцювала з Женею Котом

2. Чий торс сексуальніший: Женя Кот проти Даніеля Салема

3. Дорофєєва VS Мішина? Женя Кот порівняв своїх партнерок у «Танцях з зірками»

4. Без кісток: Дружина Жені Кота дивує розтяжкою (відео)

5. Якою була весільна сукня красивої дружини Жені Кота

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі