Як зробити ноги стрункішими: Поради Аніти Луценко

Танці з зірками

Ефективні вправи від фітнес-тренера.

Поділитися:

На своїй сторінці в Інстаграм учасниця Танців з зірками, фітнес-тренер Аніта Луценко поділилася спортивними відеороликами. Зірка продемонструвала комплекс вправ, що допоможе зробити ноги стрункішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 фактів про Аніту Луценко, які мотивують стати кращою версією себе

1 вправа

«Підтягти внутрішню поверхню стегна просто: у мене нога, звичайно, зависока, а взагалі можна паралельно підлозі! І піднімати до неї "нижню" 20 разів на кожному боці/3 підходи», - написала Аніта. 

2 вправа

«Починаємо рік своєї мрії! Класна вправа, в якій працює: живіт (якщо не завалюватися вперед або назад); внутрішня частина стегон і сідниці! 20 разів змінити ноги/3 підходи», - радить спортсменка. 

3 вправа

Аніта зауважує, що ця вправа є важкою в координації рухів, але настільки ефективною, що працюватимуть не лише м'язи ніг, а й всього тіла! Експерт радить повторити вправу 20 разів по 3 підходи. Відпочивати можна 30 сек. 

Нагадуємо, що суддями нового сезону танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися жиру за два тижні: Поради Аніти Луценко

Новини по темі