Як позбутися жиру за два тижні: Поради Аніти Луценко

Танці з зірками

Учасниця Танців з зірками поділилася порадами, як схуднути без шкоди для здоров'я.

Поділитися:

Учасниця Танців з зірками, фітнес-тренер веде активний та здоровий спосіб життя. Зірка часто ділиться корисними порадами зі своїми підписниками в Інстаграм. Нещодавно Аніта запропонувала шанувальникам пройти челендж, який допоможе позбутися жирових відкладень протягом 2 тижнів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма з сім'єю насолоджується відпочинком у Греції (фото)

Як би усі не звинувачували вуглеводи в зайвій вазі, я все ж залишаюся вірна своїм переконанням, що головна причина жиру на боках і ногах, а також щоках і спині, колінах і гомілках – це багато поганого жиру в раціоні, - зауважує тренер. 

Аби довести, що це реально - позбутися зайвих кілограмів всього за 14 днів, Аніта написала план харчування на ці дні:

«Можна з жиру: оливкова олія (2 ст. ложки за день), насіння льону або чіа (1 ч. л.), авокадо (половинка максимум за день), жовток в яйці, жир в м'ясі, курці, рибі, сирі 5 % (150 г/день), кефірі 1-2,5% (1 стакан/день), вершкове масло 82% (10 г на день), сметана 15% (1 ст.л./день), сир 18-50% (не більше 50 г на день будь-якого), горіхи (30 г на день), соняшникова олія -1 ст.л./день (можна за 1 день)». 

Крім того, Аніта Луценко назвала список заборонених продуктів: майонез, маргарин, спред, шоколадне масло, кондитерський жир в печиві, цукерках, тортиках, тістечках, пиріжках, крекерах, жир в попкорні, солоних горішках і чіпсах, лікери, картопля фрі, кляр, беляш, ковбаса, бекон, чіпси, сухарики обсмажені, багато соняшникової олії (особливо при смаженні), куряча шкірка, свинина, молочний шоколад, солодкі сирки в шоколаді, сиркові маси.

Їмо красиво, пережовуючи мінімум по 10 разів в роті. Ковтаємо вже кашку, а не шматки. Їмо мінімум тричі на день, - стверджує спортсменка. 

Зірка також запропонувала для прикладу меню на день: сніданок - яєчня + овочі + хліб. Обід - суп + хліб + курка + салат. Вечеря - овочі приготовані + риба або м'ясо. Перекус - сендвіч з сиром і помідором або кефір + фрукт. 

Окрім здорового харчування варто також займатися спортом. Аніта Луценко радить кожного дня додавати по 1 вправі до попередньої. Таким чином, ви виконаєте 6 вправ першого тижня і ще +6 - наступного. Неділя - вихідний день від тренувань. Аніта також пообіцяла підписникам публікувати відео з вправами. 

Нагадуємо, що суддями нового сезону Танці з зірками стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко відповіла на запрошення у Танці з зірками натхненним відео

Новини по темі