Даніель Салем зізнався, чим його дратує партнерка

Танці з зірками
Даніель Салем зізнався, чим його дратує партнерка | Зіркове життя | 1+1

Несподівано!

Поділитися:

Вчора, 1 вересня, ми побачили другий прямий ефір нового сезону вибухових «Танців з зірками». Цього разу учасники присвятили свої виступи кумирам.

Однією з найсерйозніших виявилася історія ведучого та ресторатора Даніеля Салема. Його танець зачепив тему боротьби зі страшною хворобою.

Глядачі та судді одразу звернули увагу на неймовірну складність номера – Даніель та його партнерка Юлія Сахневич виконали надскладні акробатичні трюки. Не залишилось жодних сумнівів – вони довіряють один одному на всі сто.

Тож нам стало цікаво, чи на їхніх репетиціях усе проходить так само гладко, як на паркеті. От про це ми й вирішили розпитати Даніеля у перерві між тренуваннями.

«Вона взагалі ніколи не здається», – перше, що спало на думку ведучому. Новоспеченого танцівника надзвичайно надихає та мотивує ця риса Юлії. За його словами, з такою партнеркою можна хоч в похід, хоч у палаючий будинок.

Але як же мене дратує, що вона ніколи не каже «вибач», коли випадково робить мені боляче, – крізь сміх додав Даніель. – Ось сьогодні залишила на мені подряпини (показав яскраві сліди від нігтів над ключицею).

Секс-символ «Танців з зірками» також зізнався, що любить сильних жінок. І Юлія, за його словами, – саме така. Тож, певно, їхній яскравий тандем ще вразить нас не одним видовищним танцем. А поки пригадай останній виступ цієї пари:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Усе найцікавіше про шоу читай тут:

1. Катерина Кухар розчулилась до сліз у прямому ефірі «Танців з зірками»

2. Винник, Яма чи Остапчук: Хто гідний звання «улюбленця вовчиць»?

3. Олена Кравець змінила колір волосся – і він їй так пасує

4. «Танці з зірками»: Хто з учасників став лідером у другому ефірі

Новини по темі