«Танці з зірками» 2 випуск онлайн – прямий ефір 1.09.2019

Танці з зірками
Танці з зірками 2 випуск онлайн – прямий ефір 1.09.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 1 вересня на 1plus1.ua.

Поділитися:

У неділю, 1 вересня о 21:00, відбувся другий ефір вибухового шоу «Танці з зірками». Судили 14 неймовірних пар король бального танцю Влад Яма, українська прима-балерина Катерина Кухар, а також хореограф світового масштабу Франсіско Гомес. З повним складом учасників можна ознайомитися за посиланням

Відтепер увесь сезон «Танців з зірками» вестимуть Юрій Горбунов та співачка Тіна Кароль. Тринадцять років тому їхній тандем полюбився глядачам настільки, що його вже охрестили легендарним.

На балконі зіркові пари зустрічав улюбленець всіх «Вовчиць» – Олег Винник. Співак підтримував зірок та дізнавався їхню реакцію на оцінки від суддів, ба більше, виконав свою найвідомішу пісню.

Прямий ефір пройшов під темою «Вечір легенд» – учасники присвятили виступи своїм кумирам. І першими на паркеті засяяли чарівна TAYANNA та Ігор Кузьменко. Минулого тижня співачка отримала титул головної drama queen проекту – і недарма. Артистка виконала зворушливу пісню «Чекай», а фокстрот пари, присвячений Софії Ротару, змусив усіх затамувати подих.

Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова підготували для Олега Винника сюрприз, адже саме він виявився кумиром шоумена. Сьогоднішнє пристрасне танго під відомий хіт «Вовчиця» не залишило жіночу аудиторію байдужою, а Катерина Кухар зауважила, що танцювати в образі Винника – заборонений прийом.

Секс-символ проекту Даніель Салем зробив приголомшливе зізнання і присвятив свій танець мамі. Разом із Юлією Сахневич під композицію Quand C'est співака Stromae ведучий виконав контемпорарі, від якого тілом пробігли мурахи. Складно стримувати сльози – такого не очікував ніхто.

Неймовірну історію подарували глядачам Людмила Барбір та Дмитро Жук. Після першого ефіру ведучу називають Монікою Беллуччі, проте свій ф’южн зірка «Сніданку з 1+1» подарувала не італійській акторці. Її кумир – принцеса Діана. Під всесвітньо відому пісню Forever young пара показала найдраматичніший момент із життя леді Ді, який торкнувся багатьох сердець.

У запальному ча-ча-ча під I feel good закружляли Олена Шоптенко та Олексій Яровенко. Цікаво, що актор не лише знімається у кіно, а й має власний бенд. Тому свій танець пара присвятила музиці – співаку Джеймсу Брауну.

Вікторія Булітко перевтілилась у відому французьку співачку Едіт Піаф. Комедійна акторка та її партнер Дмитро Дікусар виконали пристрасну румбу, яка викликала у Франсіско Гомеса знамените «love love love».

Минулого ефіру Дзідзьо не був у захваті від свого виступу, але пообіцяв шанувальникам – «я затанцюю!». Разом із Яною Цибульською він тиждень наполегливо тренувався, щоб показати пасодобль в українському стилі, присвячений Володимиру Івасюку.

Обережно! На паркеті спокуслива Аделіна та «найнебезпечніший» учасник шоу – Серьога. Цього разу співак підкорив сцену не чорним бумером, а ляльковою історією. Артиста не впізнати – віденський вальс у пам’ять Майкла Джексона таки розтопив серця суддів. 

Надія Матвєєва та Валерій Шохін виконали спекотну самбу. Минулого тижня коментарі суддів хоч і були справедливими, але довели ведучу до сліз. Тому цього разу зірка показала усе, на що здатна, а драйвовий трек Jennifer Lopez – Que Hiciste додав «вогню» до їхнього виступу.

Номер із зірваним одягом та пристрасним поцілунком… Саме такою в першому ефірі запам’яталася пара Ксенії Мішиної та Жені Кота. Проте сьогодні їхній ліричний джаз-модерн був навдивовижу трепетним, адже присвячений він головному чоловікові у житті акторки – сину. «Ви як магніт, що тримає мій погляд», – додав після виступу Влад Яма.

Михайло Кукуюк, який танцює в парі з Лізою Дружиніною, подарував своє аргентинське танго колезі по фільму «Свінгери» – Олі Поляковій. 

Помітно, що найспортивніша пара проекту – Анна Різатдінова та Олександр  Прохоров кайфували від свого танцю. Нестримний фрістайл викликав безліч компліментів від суворих суддів. «Мадонна б вами пишалася» – таким був вердикт Сіско.

Зірка «Кварталу 95» Олена Кравець знову продемонструвала всю свою жіночність та емоційність. У парі з Максом Леоновим вона станцювала модерн та «прожила» кожен рядок вірша її улюбленої поетеси – Віри Полозкової.

Напевно, ніхто не очікував, що після відвертого вогу MARUV і Jay танцюватимуть віденський вальс. Але навіть у ліричному номері співачка не відмовилася від епатажу – вийшла на паркет у сукні поверх латексного костюма та подарувала Катерині Кухар провокативну книгу.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай ще більше новин про «Танці з зірками»:

  1. Чий танець сексуальніший: Барбір проти MARUV
  2. Підмітав вулиці та працював у моргу: Даніель Салем про свій шлях до успіху
  3. «Мила мордашка»: Кукуюк присвятив вірш Поляковій
  4. Трусики для Кухар і Серьога на «бумері»: Найяскравіші моменти першого ефіру «Танців з зірками»
  5. Тіна Кароль станцювала у прямому ефірі «Танців з зірками» (відео)
  6. Хто з учасників «Танців з зірками» отримав перші 10 балів
  7. Кот зірвав одяг із Мішиної в прямому ефірі «Танців з зірками»
Новини по темі