«Танці з зірками»: Хто з учасників став лідером у другому ефірі

Танці з зірками
Хто з учасників «Танців з зірками» став лідером у другому ефірі шоу | Новини шоу-бізнесу  |1+1

Дізнайся імена зірок, які впевнено йдуть до перемоги.

Поділитися:

Другий ефір легендарного шоу «Танці з зірками», який відбувся 1 вересня, показав – новий сезон рішуче налаштований захоплювати та вражати. Творці проекту обіцяли багато спокуси, але вечір, присвячений кумирам зірок, дивував зворушливістю та чесністю. Кожна з 14 пар намагалася передати максимум почуттів та донести до глядачів свою особливу історію.

Суворі, але справедливі судді робили учасникам чимало зауважень, проте й компліментів пролунало не менше. Так, на турнірній таблиці «вималювалася» трійка лідерів, яку закрила пара Людмили Барбір та Дмитра Жука. Після їхнього ф'южну, присвяченому принцесі Діані, на очах глядачів бриніли сльози.

Постановка перенесла усіх у найдраматичніший момент із життя леді Ді, а красива хореографія та щирі емоції телеведучої торкнулися тисячі сердець. Пара отримала 26 балів і завдяки глядачам пройшла до третього ефіру, щоб продовжити змагатися за перемогу в шоу. 

Ще одна пара, яка отримала від суддів 26 – Олена Кравець та Макс Леонов. Зірка «Кварталу 95» станцювала емоційний модерн та «прожила» кожен рядок вірша її улюбленої поетеси – Віри Полозкової.

Таку саму кількість балів набрали MARUV і Jay. Ніхто не очікував, що співачка танцюватиме віденський вальс, проте навіть у ліричному номері вона не відмовилася від епатажу – вийшла на паркет у сукні поверх латексного костюма.

Друге місце вибороли Анна Різатдінова та Олександр Прохоров. Свої 29 балів та гучне «Love love love» від Сіско пара отримала за нестримний ф'южн.

«Це було «смачно». Ви кайфували, ми кайфували, і нехай це триває якомога довше», – додав до високих балів Влад Яма.  

А першість на п'єдесталі другого ефіру дісталася Ксенії Мішиній та Жені Коту. І якщо минулої неділі пара вражала пристрастю, цього разу їхній ліричний номер про материнську любов був навдивовижу трепетним. Джаз-модерн, присвячений головному чоловікові в житті акторки – її сину, розчулив, вразив та викликав мурахи. Тому максимальні 30 балів отримує саме цей танцювальний дует.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ДРУГОГО ЕФІРУ:

Не пропусти третій ефір вибухового сезону «Танців з зірками» 8 вересня о 21.00 на 1+1, адже за тиждень трійка лідерів може кардинально змінитися. 

Дізнавайся цікаві новини про шоу та читай ексклюзивні інтерв’ю з його учасниками на нашому сайті:

  1. Яка пара вибула у другому ефірі «Танців з зірками»
  2. «У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи
  3. «Доведу до сказу», — Гвоздьова про амбітні плани на Остапчука
  4. Франсіско Гомес здійснив мрію партнера MARUV у «Танцях з зірками»
  5. Чий танець сексуальніший: Барбір проти MARUV
  6. Серьога показав синів, яких виховує сам
Новини по темі