Постшоу 7 ефіру «Танців з зірками»: рекорд Войтенка і травма Логая

Танці з зірками
Чим запам'ятався сьомий ефір Танців з зірками: коментарі Войтенка, Логая та Леонова

Вчора відбувся 7 ефір шоу «Танці з зірками». А вже сьогодні у шоу «Твій день» деякі учасники проєкту ділилися з глядачами своїми секретами.

Поділитися:

У шоу «Твій день» відбулося пост-шоу 7 ефіру «Танців з зірками». На відео-зв’язку зі студією були Костянтин Войтенко, Артур Логай та Макс Леонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше в історії «Танців з зірками» зірка танцювала без партнера: Костянтин Войтенко присвятив свій чуттєвий соло-танець дружині

Костянтин Войтенко вчора своїм соло-танцем, присвяченим дружині, став рекордсменом цього сезону за кількістю отриманих від журі балів – судді оцінили його контемп у 38 балів. Дивіться цей танець:

Актор зізнався, що йому це дуже приємно, але йому здається, що деякі їхні з Роксоляною Маланчук танці заслуговували і на 40 балів. Ситуацію з дружиною Костянтин відмовився коментувати. Він просто сказав:

Ми переходимо до іншого запитання.

Тож поки неясно, як на його танець-присвяту відреагувала Валентина. У своїх соцмережах з цього приводу вона поки не давала жодного коментаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Костянтина Войтенка розповіла правду про їхні сімейні стосунки: пара з квітня не живе разом

Актор Артур Логай, який також вийшов на зв’язок зі студією «Твого дня», розповів, що танцював вчора з травмою ноги. Що саме у нього сталося, він прямо не говорить, але натякає, що в нього здали нерви на репетиції, що й призвело до травми. Логай розповідає:

Колись напруга мала вистрелити, я трошки не втримав свої емоції.

Зараз з ним все нормально, запевняє Артур. Йому зашили ногу, дали знеболювальне, і він зміг танцювати на ефірі. І обов’язково буде продовжувати репетиції і готуватися до нового ефіру. Дивіться його неймовірно чуттєву румбу з партнеркою Анною Кареліною:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Можна, я не буду в тебе закохуватись?», – учасник «Танців з зірками» Артур Логай розповів історію знайомства зі своєю дружиною

Партнер Євгенії Власової Макс Леонов, який на тому тижні потрапив в аварію і не зміг вчора танцювати, запевняє, що почувається вже набагато краще і готується вийти на паркет наступної неділі. Вчора ж Євгенія тимчасово танцювала з Олександром Прохоровим. Дивіться, як це було:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова зізналася, що Ірина Білик дуже її підтримувала під час хвороби: «Вона підняла весь шоу-бізнес»

Які ж 2 пари вчора покинули шоу «Танці з зірками»? Про це можна прочитати тут. Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі