«Танці з зірками» 1 випуск онлайн – прямий ефір 25.08.2019

Танці з зірками
Танці з зірками 1 випуск онлайн – прямий ефір 25.09.2019

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 25 серпня на 1plus1.ua.

Поділитися:

У неділю, 25 серпня о 21:00 відбулася довгоочікувана прем'єра нового вибухового сезону «Танців з зірками». Судити 14 неймовірних пар цього року будуть добре знайомі глядачам король бального танцю Влад Яма, українська прима-балерина Катерина Кухар, а також хореограф світового масштабу Франсіско Гомес. Із повним складом учасників можна ознайомитися за посиланням

Незмінний ведучий Юрій Горбунов і чарівна Тіна Кароль оголосили першу пару, яка вийде на паркет у новому сезоні – Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова. Вони виконали ча-ча-ча під запальний хіт Bruno Mars – Uptown Funk. Шоумен і хореограф отримали схвальні відгуки від кожного з членів журі, а Катерина Кухар навіть назвала їхній виступ найсильнішим початком з усіх. 

Вперше в історії учасниця проекту буде одночасно танцювати і співати! На такий крок наважилася фантастична жінка TAYANNA в парі з Ігорем Кузьменко. Під нову ліричну пісню «Шкода» вони виконали пристрасну румбу. Від суддів тандем отримав лише на 1 бал менше за своїх попередників – 21.

Чоловіки напружилися, а жінки почервоніли. Адже на паркет вийшли гарячий і харизматичний Даніель Салем та красуня Юлія Сахневич. Аргентинське танго під пісню Біллі Айліш – Bad guy судді оцінили по-різному, але загальний бал пари – також 21.

Наступними показувати свою хореографічну майстерність вийшли Женя Кот і Ксенія Мішина. Такої пристрасті паркет «Танців з зірками» ще не бачив! Від їхнього фокстроту під ніжну композицію «Мовчати» у глядачів перехопило подих.

Далі по-справжньому запалили Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар. Пара станцювала лінді-хоп під вибуховий трек A little party never killed nobody. Членів журі вразили драйв і енергетика комедійної акторки, але над технікою їй порадили ще попрацювати.

Тринадцять років тому вона перемогла разом із Володимиром Зеленським, а цього року повернулася з Олексієм Яровенко. Черга виходити на паркет йому та Олені Шоптенко. Пара виконала дуже ніжний і зворушливий віденський вальс

Хвилювати серця звабливим танго вийшли Надія Матвєєва і Валерій Шохін. Для обох виступ на паркеті «Танців з зірками» став дебютним. Від журі пара отримала декілька зауважень, але учасники налаштовані рішуче. 

Такою ведучу «Сніданку з 1+1» Людмилу Барбір ще ніхто не бачив! Від експресивного і сексуального контемпорарі під зливою в парі з Дмитром Жуком відібрало мову навіть у Влада Ями. Справжня тигриця! На даний момент учасники набралу рекордну суму балів. 

Легенда повернулася! Репер Серьога та Аделіна Делі вразили фрістайлом під хіт 2000-х «Черный бумер». Стриптиз у прямому ефірі не допоміг виконавцю вибороти найвищі оцінки, проте ми впевнені: усе попереду. 

Наступними підкорювати серця журі та глядачів вийшли Анна Різатдінова і Олександр Прохоров. У чоловічому пасадоблі гімнастці вдалося стати головною героїнею — і це не могло не відобразитися на оцінках. Поки пара отримала максимальний бал.  

Михайло Кукуюк, який танцює в парі з Лізою Дружиніною, присвятив свій виступ колезі по фільму «Свінгери» — Олі Поляковій. Драйвовий квікстеп під хіт Beyonce — Crazy in love не повторив успіх минулого тандему, але, безумовно, запам'ятався глядачам. 

«Таке в моєму житті вперше», прокоментувла номер наступної пари, MARUV і Jay, Катерина Кухар. Вог у їхньому виконанні не дарма показали майже опівночі. Більшої відвертості на «Танцях з зірками» ще не було...

Співак, який не танцює, наважився вийти на паркет. І вже за це Дзідзьо можна аплодувати! Разом із своєю партнеркою Яною Цибульською вони виконали сальсу під хітовий трек артиста «Чекаю. Цьом».

Образ комедійної акторки на образ драматичної неочікувано змінила наступна учасниця Олена Кравець. На проекті зірка хоче показати себе з нового боку — і поки їй разом із Максом Леоновим це чудово вдається. Чуттєвий фокстрот не залишив байдужим нікого.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай інтерв'ю з учасниками «Танців з зірками», щоб познайомитися з ними ближче:

1. Олена Кравець розповіла, на які жертви пішла заради участі у «Танцях з зірками»

2. «Тато сказав мені застрахувати ноги», — Вікторія Булітко про участь у «Танцях з зірками»

3. «Це моя карма», – Дзідзьо про участь у «Танцях з зірками»

4. Відома гімнастка Анна Різатдінова напророкувала собі участь у «Танцях з зірками»

5. «У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи

Новини по темі